Minikmucizem555 Merhaba anneler bebeğim bir yaşına bastı süte başlamak istiyorum. Normalde 5 aydan beri sadece mama ile besleniyor. Gece cici bebeli süt vermek istiyorum ama nasıl olur bilgisi olam varmı
Mhrzgl Minikmucizem555 bende şimdi post açacaktım bizde 14 aylık olacaz bende başlamak istiyorum yatmadan mı vermek gerek acaba ve ne kadar ?
Gulsinemmsmsek Minikmucizem555 ben ilk 10 gün yarım yağlı inek sütünü suyla karıştırıp öyle veriyorum bu haftadan sonra sade vermeye başlıcam
Bendeanneoldum Minikmucizem555 13 aylıkken bizde mamayı bırakıp devam sütüne başladık doktorumuz tavsiyesiyle gece yatırmadan ve öğlen uykusuna yatırmadan veriyorum sade veriyorum içine bişi katmıyorum
ikizerkekannesi Gulsinemmsmsek merhabalar 13 aylık ikizlerim arada bende süt vermek istiyorum ama nası süt verdiniz pınarın 1 yaş üstü sütleri var özel onlardan mı yoksa bizimde içtiğimiz normal kapalı sütlerden mı @Bendeanneoldum
Bendeanneoldum ikizerkekannesi normal süte izin vermedi doktorumuz ağır gelebilir diye pınarın 1 yaş sütlerini kullanıyodum biraz bütçeyi sarstığı için şimdi bimin dost markasının 1 yaş devam sütünü kullanıyorum
Gulsinemmsmsek ikizerkekannesi biz 12 aylığız doktorum Bi sıkıntı olmaz önce sulandır sonra sadece inek sütü verebilirsin dedi ben şu an cici bebe yaparken yarı süt yarı su koyuyorum içim süt alıyorum Bi yan etkisi falan olmadı
ikizerkekannesi Bendeanneoldum bende ilk defa pınarın sütlerinden aldım 6 lı eğer severler içerlerse ona göre başka marka bakarım pahalıydı baya dediğiniz gibi teşekkürler