betulbusra Arkadaslar bebeğim 2 aylık Emziriyorum ama biberonla sut de sagıyorum biberon alan bebeğim almıyor Calısacam yakında Biberon reddı mı oldu acaba
Eda-aks34 betulbusra benim de 3 aylık 20 günlük çocuğum biberon ilk başta aldı şimdi almıyor bende aynı durumdayım aldırmayı başaran anneler nasıl yapıyorlar tecrübeli olanlar yazsınlar lütfen
Nicemother betulbusra canım ağzı yara olabilir bende yaşadım aynı durumu pamukçum olmuş ağzı 2 gün 2 gece inildedi yavrum için gitti anlamadım başta bir dr a götürünbaktırın ağzına...
Cigdemkuzeyatasoy Bende aynı durumdaydım mama alıyodu önceden biberonla şuan almıyo 4 ay 13 günlük bi kac tane mama denedim
Miracefe Doğduğundan beri phılıps acenten biberonunu kullanıyoruz meme uçlu gerçekten çok memnunum 3 ay olduk mama + mama gidiyoruz
Minikprensannesi Phılıps avent biberonunu deneyebılırsın ben hem meme veriyorum hem sagıp biberonla veriyorum ikisinide alıyor önerdıgım biberon çok güzel anne memesyle uyumlu cektikce geliyo süt cekmeyınce gelmiyo ugraş istiyo😂
betulbusra Ama benı emıyor bıberon almıyor Onla alakası varmıdır Bıberonun agzını genıslettım bıraz acana gelmıo mu dıe