Dodonay Arkadaslar benim hatam sonucu bildiğiniz bio gaia bebegimin agzına döküldü resmen. Üç beş damla değil. Hemen ters cevirdim ama baya gitti sanırım. Prospektüsü olan varsa bakabilir mi hastaneye gitmeye gerek var mı doz aşımında 😔😔😔😔😔
Fatmaasel Dodonay ben baktım şimdi aşırı dozda,da kullanılmasında herhangi bir zehirlenme etkisi görülmez yazıyor merak etmeyin korkmayin
Bereneymenannesi Dodonay ben dört ay o Damla’yı kullandım çok zor dökülüyor nasıl çok döktüğünüzü düşündünüz bilmiyorum biraz korkmuşsunuz böyle düşünmeye sebep olmuş gibi içinizi ferah tutun bir sıkıntı olacağını sanmıyorum biz fazlasıyla tüketmiştik çünkü 😅
Dodonay Htcana cicer0 Fatmaasel Brc32 Lunaa Brc32 [bilinmeyen] Çok teşekkür ederim. Doktoru aradım. Hemen büyük bi hastaneye gidin midesi yıkanması gerekebilir dendi. Hemen cocuk acile gittik. Kan alındı. Şükür birşey cıkmadı. Bio gaia zehirlenme yapmaz ama bakalım gözleme alalım dediler. Aglamaktan başım agrıyor. Tamamen benm hatam. Bilemedm dikkatsizliğime geldi 😔 cok teşekkür ederim sizlere
Htcana 114 ulusal zehir danışma hattını arayın doz aşımı konusunda en iyi bilgi onlarda. Dr lar da çoğu zaman onlara sorar
Brc32 Dodonay hepimizin zaman zaman hatası olabilir canım rabbime şükür iyiymiş bak artık üzülme bebeğine sarıl ve sakinleş arada oluyor böle küçük şeyler
bsrtahaselo 114 zehir danışma merkezi var onu arayın..İlaç zehirlenmelerini veya fazla kullanımında ne yapılması gerektiğini söylüyorlar