mhtphsyn Merhabalar 5 buçuk ayligiz yavaş yavaş başladık ek gıdaya mısır nişastası ile gece maması yapanlar varmı acaba tarif verebilir misiniz 😊 kabız oldumu bebisler mısır nişastası ile
Duam mhtphsyn cnm mısır kullanma bugday nişasta sı al yarım çay bardagı su 3 çay kasigi nişasta 2 kup şeker tamamdır
Oslemm mhtphsyn yulaf unu yada bebek irmiğndenyapabilirsin canım içine meyve püresi ekle istersen Mısır unundan yapmadım hiç
mhtphsyn Duam yok cnm şeker zararlı ondan bn pekmez koyuyorum pirinç ununa denedim hiç sevmedi yemedi nasıl yapcam bilmiyorum
Duam Oslemm akıl küpü sanamı sorcam kadın tarif istemiş normalde yapılan tarifi yazdim o bilmiyomu zararini yapmadim emziriyorumda yazmisim eeee bundan sanane sana noluyo yani
mhtphsyn Oslemm yulaf unu yada bebek irmiği kabız yapar mı ya illaki tam geçişte kabız olacaktır ama korkuyorum işte 🙄
Mom09 Duam yapmadığınız ve yapmayacağınız bir şeyi başkasına tavsiye etmeyin böyle yanlış yönlendirmeler hoş değil bilgisi olmayan biri o iki küp şekeri her gün bebeğine yedirebilir.
Oslemm Duam normal de yapılan demiş ya 🤔 işinize gelmeyen yerde sana oluyor batıyor sizin gibi insanların söylemi
seda_seda Oslemm 6bçk aylık ama ne ettiysem ek gıda almıyor:( bugün yumurta sarısı denedim hatta ıhlamurla sulandırdım ezip yok gene yemedi:(
Oslemm seda_seda bizim doktorumuz yemese bile çok ısrar etmeyin demişti ama insan yemeyince de üzülüyor işte 😏
Oslemm mhtphsyn bi çay kaşığı zeytin yağı damlatın içine bi daha olmadık kabız inşallah sizde olmazsınız 😀
mhtphsyn Oslemm meyve püresi dediğin bu küçük kavanozda satılan mi yoksa kendin mi yapıyorsun elma havuç falan