patitoo Ayaz190220 canım bepanthol baby öneririm çok iyi geldi hem önleyici hemde pişik oluesa bile geçiriyor hemen tavsiye ederim herkese 😅😊
Esmakyt Ayaz190220 kullniyorum cnm memnunum gecengun bez lastiginden bacagi kizarmisti surdum iyi geldi
Ayaz190220 patitoo onuda denicem canım çok teşekkür ederim ev krem dolu eşim ile sürekli 😬 bundan dolayı kavga ediyoruz klasik erkek abartmaya gerek yokmuş çoçukmuş olurmuş öyle arada tabiki olur da hemen geçiren bir şey aramak da şart
SultanAnne Pişikte çok etkili gerçekten, kızardığı zaman sürerim hemen geçirir. Ama onun dışında pişik olmadıgı zamanlar altını değiştirdiğimde sudocrem sürüyorum☺️
Ayaz190220 SultanAnne ilk bebek olunca insan şaşıyor pişik mi ne anlamadım kırmızı hafif minik minik benekler var sivilce gibi sudokrem sürdüm destini hametol baby 🙈 artık 3 4 tane daha var krem nemli de bırakmıyorum bezinide sık değişiyorum
Civcivimmm Ayaz190220 bende kullabıyorum sarı hametan işe yaramadı sudocrem işe yaramadı kantoron yağı işe yaramadı mustela işe yaramadk mavi hametan ❤️ ben