Nadireyamac 42 günlük bebeğim hasta burunları mukus dolu süreklü çekmeme rağmen hırıltılı nefes alıyor öksürüyor ve hapşırıyor o kadar dikkat etmeme rağmen bi damla ıslansa üstü hemen değiştiririm neden böyle oldu? Ne yapmam gerek ?
Seherronya Nadireyamac burun aspiratörüyle çok çekmeyin çektikçe burun içindeki etlerde şişme meydana gelir hem canı acır hemde daha fazla tıkanır. En güzel yöntem eczaneden izotonik serum ve şırınga almanız . Ben öyle yaptım kızıma enjektör ile çektim sıvıyı iğneyi çıkardım sonra bebeğimi lavaboya götürüp dik bir şekilde tutup burnuna uyguladım çok güzel açıldı . Youtubeda videolar var oradan da bakabilirsiniz. Çok geçmiş olsun
Frozen Nadireyamac bronşit olmasin dikkat edin. Terleyip üzerinde sogumus olabilir teri. Doktora goturun cok gecmis olsun
Nadireyamac Seherronya bizde de var şırınga ve izotonik serum öyleyse yapayım bende sizin dediğiniz gibi sürekli çekiyorum çünkü
su-perisi Seherronya bebegim 2 bucuk aylik bende yapabilir miyim daha kucuk diye korkuyorum cesaret edemiyorum ama yapip rahatlamasinida istiyorum.. bu arada hosgeldinizz🥰
Seherronya Nadireyamac bende hep çekiyodum ama düzelmiyordu en son genzinde et mi var diye şüphelenip doktora götürdüm doktor aspiratörün burun etlerini şişirdiğini söyledi meğer o yüzden düzelmiyormuş. Çekmeyi bırakınca bir süre sonra düzeldi
idil1990 Nadireyamac temizlerken agzi acik olmali dikkat edin genizine kacmasin biraz egin asagi dogru
Balkizlarim Nadireyamac Canım bundan 3 kizimada kullanıyorum dogdugunda’n beri siringayla çek temiz pislikler cikiyo geçmiş olsun rabbim şifa versin oksurugu çok varsa doktora götürün bence canım daha çok küçük biraz buyudunde otribebe nazal aspiratör kullanırsın ben şimdi ona geçtim 🙏💐
Seherronya su-perisi hoşbulduk canım 😍 evet yapabilirsiniz ben 1 aylıkken başladım yapmaya bir zararı yok korkmayın ama öncesinde bir iki video izlerseniz daha rahat olursunuz. Ben youtubedan video izleyerek biraz bilgi edinip öyle yaptım 😍