Selam anneler
2 gündür kızım çok huysuz 76 günlüğüz normalde akşam en geç 10 da uykuya geçerdik şimdi 12 ye kadar uyumuyor gece çok sık uyanıyor karnı tok oluyor emmiyor sürekli geziyoruz koltuğa yorulup oturduğum an dahi başlıyor bağırmaya ve sallamak falan değil sadece kucağımda gezerken uyuya kalıyor kakasını yapmıyor günde yaparsa 2 defa yapıyor sadece anne sütü alıyor ve kakası kokuyor gibi hemde normalde biraz daha ishal gibi sıvı olurdu hep sıvı değil daha böyle katı anlayamadım kabız olabilir mi karnında sertlik var v gazını çok kötü çıkartıyor böyle aşırı ses çıkıyor çıkarmasan önce de zorluyor sanki böyle bi huzursuzlukla çıkarıyor hep masaj yapıyorum ama karnına da hiç aksatmadan. İlla oluyor yumuşuyor sertleşiyor sürekli karnı gaz sancısı mı desem ne diyeceğim bilmiyorum evde biogaia birde harweys zinco bu gaz damlaları var onları kullanıyorum hastaneye gidemem doktor yok acile de Gitmek istemiyorum pandemiden dolayı hasta olmayan insan hasta olacak çünkü pozitiflerin içerisinde yardımcı olun lütfen uzun oldu ama kusura bakmayın