SeliminannesiSeliminannesi09 Bebeğim 5 ay 7 günlük emeklemeye çalışıyordu ayaklarıyla ileriye doğru gidiyordu bugün baktım yapamıyor yada yapmıyor anlamadım korktum bisi mi var diye bi anda yapabildiği şeyi neden yapmasin diye düşündüm
Hatice_asya SeliminannesiSeliminannesi09 korkmayın çok normal cani istememiştir cani istediği zaman herseyi yapiyolar mesela benim kizinda 6 aylıkken 2 defa döndü sonra bidaha 8. Aya girene kadar hic dönmedi
Brna-34 SeliminannesiSeliminannesi09 korkacagin bisey yok canim benim kizim 6 aylik emeklemiyor geri geri gidior sürekli zamani gelince herşey olur
17062019 SeliminannesiSeliminannesi09 5 aylik bir bebek onu istemsiz yapmistir zaten devami daha sonra gelir korkma
Butterfly SeliminannesiSeliminannesi09 kızım 8 aylık olmasına rağmen emeklemiyor ve burda endişe edicek bişey yok☺️
SeliminannesiSeliminannesi09 Hatice_asya ya canım gerçekten mi korktum bende sma hastaları da haraketleri yapamama fln diyor ya belirti olarak bi anda böyle olması beni çok korkuttu
SeliminannesiSeliminannesi09 Brna-34 sağol canım yok bu emekliyordu poposunu havaya kaldirip ayaklarıyla itiyordu bi anda bugün yapamadı ağladı fln
SeliminannesiSeliminannesi09 17062019 yok kuzum 1 haftadır yapiyordu bi anda yapamaz oldu ağlamaya başladı şimdi yapamayınca
SeliminannesiSeliminannesi09 Butterfly kuzum emeklemesi için değil bi anda yapabildiği şeyi yapamaması korkuttu beni bu sma hastalığı da öyleymiş galiba belirtileri korktum her gün görüyorum haberlerini
Brna-34 SeliminannesiSeliminannesi09 her zaman yapacak diye bisey yok canım aklina kötü şeyler getirme sağlıkla büyüsün yavrunuz 🧡
17062019 SeliminannesiSeliminannesi09 Korkma sma hastalari o pozisyona bile gelemiyorlar.Allah korusun kotu seyler getirme aklina
SeliminannesiSeliminannesi09 17062019 valla her gün o haberleri gördükçe çok canım sıkılıyor psikolojim bozuldu resmen belirtilerini okudum hareketlerde değişiklik fln yaziyirdu
SeliminannesiSeliminannesi09 Brna-34 sağol kuzum allah razı olsun o hastalığın en büyük belirtisi nedir biliyor musun