Beren2323 Bu yaşıma kadar hiç yaşamadım doğumdan sonra bı ikinci kafayı yicem bi kere oldu doktora gittim ilaç verdi geçti e kısa süre sonra yine oldu olduğum yet doktor açısından kötü bi yer ama öıldırcam hep tekrarlayan bişey heralde çok üzülüyorum 😔
elfozyil Beren2323 bende de var canım saçımda kabuk bağlar onlar dökülür falan. Bu hep olacak bir şey bazen bir yıl olmuyor bazen aylar olmuyor ama oldukça döküntü oluyor geçiyor. Tek iyi gelen şey https://ciltbakimim.com/dermovate-sac-losyonu-h2553.html bu hemen kaşıntıyı alıyor emzirmede de sorun olmuyor kullanıyorum oldukça tavsiye ederim. Doktoruna yine danış ilacı sorbilriisn
Neso39- Beren2323 egzama maalesef tam bir çözümü olmayan genellikle genetik kökenli bir hastalık. Saçta ise eğer yağlı egzama deniyor. Bu vücudmuzun kendi ürettiği yağa olan alerjisiymiş. Betnovat ya da m furo losyon kullanabilirsiniz mfuro kortizonlu egzamalarınız açıksa yanma yapıyor. Doktorlar hep aynı şeyi söylüyor kalıcı çözümü yok hep geçici çözümler
Neso39- elfozyil bunun turuncusunu kuşlanmanızı tavsiye ederim. Süt gibi o ben hepsini denedim en çok ondan memnun kaldım.
Beren2323 Neso39- çok soru sordum ama doktor bana bu ilacı vermişti düzenli kullanmadım bıraktım öyle ama kafamın çok yerinde kabul var pamuğa filan döküp öyle mi sürüyorsunuz kafanıza
Neso39- Beren2323 geçiriyor mfuro losyon var çok güçlü yakıyor biraz. Ama iki üç geve sürüp yatın tamamen yok ediyor. Tabi bir sonraki stresten evzama çıkarışınıza kadar. Çünkü kesin çözümü yok maalesef
Neso39- Beren2323 geçince ara veriyorum. Sağlıklı deriye sürmenin bir manası yok çünkü. Yok ztn damla damla dökülüyor bahsedilen iki ilaç direk derime damlatıp elimle yediriyorum.
Beren2323 queenMother teşekkürler canım doktor egzama demişti böyle ellediğimde sivilce gibi kabuk bağlıyo kaşınıyo😔
queenMother Beren2323 eşim ve arkadaşımda sedef var arkadaşımınkide saçının içinde kalınıyor kabuk bağlıyor ikiside devalite diye bi şurup içiyorlar çok faydası var onun için sordum acaba sedefmi diye