Adamelis12 drn5410 ben kimden duyduysam daha çok yara yaptığını söylediler hep olumlu bisey duymadım hiç hava almadığı için doktorlarda pek önermiyo ama Philips’in kapakları delikli olduğundan hava alıyo
drn5410 Adamelis12 Hadi ya bende hiç kötü yorum okumadım da duymadım da 🤭 hatta gümüş ün yara iyileştirme özelliği olduğunu söylüyorlardı 🤭 ki kapak göğsü acayip yumuşatıyor içi genelde süt doluyor sürekli göğüs ucu nemli kaldığı içinde yara olmamıştı benim 🤭
PamukAnnesi14 Göğüs uçları yarası için ; yarım su bardak ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı karbonat at karıştır. Daha sonra pamuk yardımıyla göğüs uçlarına pansuman yapar gibi sür. Bunu sabah akşam tekrarla. Hem göğüs uçlarını iyileştirir hemde bebişin ağzında pamukçuk olmasını engeller ben denedim çok iyi geldi krem falan hiç kullanmadım. 😁🤲🏻
Alyaomer pamuksekerinannesii mumsy natural krem alın hemen etkisini gösteriyor aynı sorunu yaşadım 3 günde tamamen geçti
Eymeninanasi pamuksekerinannesii sakin bırakma emzirmeyi bende emzirirken ağlıyordum resmen ama 15 güne birşey kalmaz aciyo diye bırakırsan daha emmez bebek sütünü bosaltmayi dene
Durunevaa pamuksekerinannesii sütünü pompa ile sağabilirsin canım yara için de ben lansinoh göğüs ucu kremi kullandım çok iyi gelmişti
Gnss pamuksekerinannesii ben kapak kullandım daha çok yara yaptı mastit oldum çünkü içinde süt birikiyor onunda ıslak kalıyor oda bakteri oluşturdu 2 ay olacak hala hassasiyet var kremde kullanmadığım kalmadı
yenidoganhemsiresi pamuksekerinannesii yaralar için kesinlikle gümüş kapak markası fark etmez. Sütünüz tazyikli muhtemelen. Kesinlikle makine ile sağım yapmayın. Emzirme öncesi 2 2 dakika elle sağım yapın. Emzirirken makas tutuşu ile tutun. Yapabilirseniz sırt üstü yatarken bebeği üzerinize yatırıp emzirin veya geri yaslanarak emzirin
Sarileblebi pamuksekerinannesii ben doğumumdan sonra 15. Günde mastit oldum en iyi ben anlarım seni . Hemen otomatik meme pompası edin + lansinoh krem . Bebeği emzir memene sıcak kompleks yap 5 dk sağ memeni sonra hemen buzlu kompleks yap meme ucu kremini sür . Günde 2 defa pompa sütüne göre 3 memen yara olucak her emzirdiğinde kremlemen gerek unutma. İşe yararsa banada yaz mutlaka sağlıcakla kal
Adasmomoulu Kesinlikle sağma pompası alın, güzel bir göğüs ucu kremi ve göğüs ucunu sürtmeyi engelleyen bir aparat, hemen iyileşir.Geçmiş olsun ☺️
Damladamla1 pamuksekerinannesii canım pompa alma göğüslerin yaraysa vakit buldukça elinle kendin sağ çünkü pompa da acıtıyor. Elle sağmak daha kolay bence
Adamelis12 drn5410 anne sütü genelde yaralara sürülmez yanlış bişeymiş bizde öyle biliyorduk kuşağa damlatılır ağırıyorsa yok oraya yok buraya diyorduk ya yanlışmış içindeki bazı maddelerden dolayı daha çok iltihap kaptırmaya sebep olabilirmiş o şekilde durması göğüsün mantar enfeksiyonu çok oluyormuş ebem söylemişti sağlık ocağında kesinlikle önermiyoruz hatta göğüs pedlerini bile günlük değiştirmek şartıyla kullanabiliyorsun zaten ilk aylar mecbur açık geziyorsun o ayrı 😂 ama Philips in gerçekten çift kapaklı biri delikli biri deliksiz deliksiz olanı kullanma diğerini de sık sık havalandır sütyende çok fazla durmasın demişti zaten saat başı emziriyosun bi gece yatarken işte sıkıntı oluyodu benim için çok taşıyodu kapak kayıyodu heralde bende üstüne ped koyuyordum mecbur o şekildeydi
Hilal23 Aynen Bn ilk acıdı hemen Ayva çekirdeği az suya koy belçklet sabah sür her emzirme den sonra sür bekle kurusun hem doğal bebeğin ağlasa da emzirebilirsin
Damladamla1 pamuksekerinannesii canım bide bana hastanede göğüslerini emzirmeden önce ılık suyla yıka emzirdikten sonrada kendi sütünü ucuna sür demişlerdi baya faydası oluyor yara için
Mltmnrmn pamuksekerinannesii Benim bebeğim hastanede yattığı için sürekli sagıp götürüyordum ve artık resmen çatlaklardan süt yerine kan akıyordu. Ve her sagmadan sonra krem sürdügüm halde çatlaklar oluştu. Eltim soğanı rendeledi suyuyla beraber havlu pencereye koyup iki göğsüme de koydu. Evet çok yaktı ama sabah yaralar kabuk bağlamış ertesi günde geçmişti. Bir daha da olmadı.
idil1990 pamuksekerinannesii fazla gelen tazdikli sutu al fazlasini sagma sagdikca sutun fazlalasicak bunu senin ayarlaman lazim. Lansonoh gogus ucu kremi bana cok iyi geldi. Sutunle hep yaraya sur kurumasin kurudukca catlayacak. Ilk donemler zor geciyor rahatlicaksin az sabir sadece. Allah anali babali buyutsun. Birde gogsunu dolu dolu agzina ver ucundan emiyorsa gogus yaran gecmez.