pikacuu Sedefasel74 Söylim tabi canım. Öncelikle Titanyum başlıklı 540 iğneli dermaroller al sonra aloe vera %99 ya da 98 olan jel al. Kantaron yağı (kırmızı) ve Hindistan cevizi yağı al. Daha sonra her gece yatmadan önce uygula. Bu ürünlerin herbirinden birer tatlı kaşığı ya da fazla istersen ona göre arttırırsın cnm karıştır sonra dermaroller ile öncelikle göbeğindeki çatlakların üzeeinden bir tur geç sonra krem sür yedir kremi bol bol sonra üzerinden bir daha dermaroller ile geç. Başka yerinde varsa oralara da uygula mesela benim koltuk altıma yakın az çatlak vardı bi de memelerde çatlak vardı oralarada uyguluyorum. Sormak istediğğn başka bir şey varsa söylersün cnm. Bi de daha açıklayıcı olsun diye yukarıda video da paylaştım ona da bak istersen
drn5410 pikacuu Yaa bu posta denk geldiğime çok sevindim gerçekten işe yarıyor mu 🤭 benim basenler çok fena ya mosmor oldu çatlaklar🤐
Woody 4 günde inanılmaz fark etti. Lazere gitmeyi düşünüyordum. Eşim benden habersiz lazere mi gittin dedi. Annem sen 3 günde nasıl böyle azalttın dedi. Yani diyorum ki yapın, yaptırın
pikacuu Woody Dimi bende lazere gidecektim ki o videoya rastladım hemen alıp denedim. 4 5 günde geçti bile diyebilirim çok iyi geldi o kadar mutluyum ki özgğvenim arttı vallahi. O yüzden herkese duyuruyorum herkes faydalansın kurtulsunlar çatlaklardan 🥰
pikacuu drn5410 Valla göbeğimdeki göğsümde ve koltukalıma yakın kolumda doğum çatlakları oluştu. 5 gündür kullanıyorum hemen hemen yok gibiler. Aslında 1 ay sonunda göbeğimün önce ve sonraki halini atacaktım buraya çatlakları olan herkes faydalansın diye. Çok şükür geçiyor şuan o kadar mutluyum ki hem de kısacık bir zamanda geçti. Eşim bile çok şaşırdı vallahi 🤭😂😂 güya lazere gidecektim çatlak için ama gerek kalmadı. Sizde mutlaka deneyin derim. Bana dua edersin sonra 🥰
pikacuu Sedefasel74 Atayım cnm ben baya araştırıp ucuzunu ve kaliteli olanı almak istemiştim. Sana da linklerini atayım direk ordan gir bak istersen.
pikacuu Sedefasel74 1) https://www.trendyol.com/english-home/aloe-vera-nemlendirici-jel-300-ml-yesil-p-55224674 2) https://www.trendyol.com/skygo/dermaroller-titanyum-540-igneli-0-75mm-p-37106136 3) https://www.trendyol.com/organik-sepet-pazari/sari-kantaron-yagi-250-ml-cam-sise-p-40733675 4) https://www.trendyol.com/asl/hindistan-cevizi-yagi-100-ml-soguk-pres-p-33107195 Bunları aldım cnm. Ürünler hem doğal hem kaliteli. Hindistan cevizi yağı %100 saf mesela. Aloe vera %99 kantaron yağı aynı şekilde saf yağ yani alacaksna bunlardan al
daisybebek Esti Çatlak sadece kilo alırken değil ani kilo verirkende olur. Kiminin gebeyken göbekte çatlak olmaz doğum sonrası olur. Eşim spor eğitmeni ondan biliyorum 😉
Esti daisybebek sıkıntı su ki dogumdan sonra hic kilo vermedim ki verdigimden dolayi olussun 😂göbeğimdeki bebek siskinligi gitti gobegmde catlak yok bacaklarim kalinlasti dogumdan sonra o yuzden de çatladı 😢😢 spor egitmeniyse siz tig gibisinizdir 😎 leslie diye bi kadin var ona basladim bakalim fayda etcek mi tabii devamli yapabilirsem her gun. Yediklerimi bile notrlesem gene iyi😂 bi de şunu soriyim bari size spor yaparken aralarda su icmek mi lazm yoksa baslamadan mi icmek lazm yoksa bitirince mi icmek lazm terimiz kurumadan icmek zararli mi?
Esti Sedefasel74 mecitefendinin hindistan yağı vardi evde. Aloeveranin cicegi var simdi her gun bi yaprak koparip jelini sürüyorum😂😂 kantaron yagim daha onceden bitmisti ben contractubex diye bi krem vardi onu sürüyorum ilk yaptigimda. Onu emince hindistan ve aloevera.
Esti Sedefasel74 dr.pen 540 igne 2mm. Hepsiburadadan 35tl ye aldim ben dezenfektani var koruyucu kutusu var.steril pakette geldi ve yaninda kahve jelibon ve seker hediyesi koymuslardi
Damla_K Woody merhaba ben 0.75 540 igneli siparis verdim catlaklar icin ise yaramaz mı acaba? Derin olanlar da var ince de var 🥺
drn5410 pikacuu Yaa gerçekten mi denemek istiyorum hemde doğal şeyler 🤭 attığınız videodaki yorumlara baktım birisi demiş cilt rengim değişti kahverengi lekeler oldu diye korktum onu görünce var mı öyle yan etkisi falan acaba