Osmnn_457 Kızlar bu choline ting programı varmış herkezde duydum YouTube denden araştırdım 25 günlük felan var ama gün gün değişiyormu program yokaa bi tane kendinize uygunu seçiyoraunuz 25 gün boyunca onumu yapıyorsunuz bilgisi olan yazarmı
Zera Osmnn_457 Chole Thing’in web sitesi var orada programlari var hangi bolgeyi calismak istiyorsaniz. 25 gunluk challenge programi falan var her gun hangisini yapman gerektigini gorebiliyorsun. 14 gun olani yapmistim Abs icin cok etkili olmustu.
Elfydr Osmnn_457 ben 21 günlük programına başladım. Her güne ait bir bölgeyi çalıştırıyor. Ama siz isterseniz YouTube dan da istediğiniz çalışmayı yapabilirsiniz. 1 hafta oldu. Gozle görülür değişme var cok memnunum. Swzeryan göbeğimin ¼ kaldı. Ben bunun yanında birde leslie yapıyorum 30 dk. Fazladan kalori yakayım diye. Tabi birde yemw icme merhaba cok dikkat ediyorum.
Birceninannesi Elfydr merhaba ben de sezaryen doğum yaptım 4 ay oluyo kilo kalmadı ama biraz göbeğim var denemek istiyorum fakat 6. aydan önce pek tavsiye edilmiyo. Siz kaç ay sonra yaptınız ağrınız oldu mu zorlandınız mı?
Elfydr Kulahci yapıyorum aynen. Spor yapmayı çok severim hamile kalana kadar uzun yıllar spor pilates yaptım. İlk başta benide zorladı ama incelmek zorundayım. Biraz azim sabir gerekli 😇
Elfydr Birceninannesi bende sezeryanliyim. O yuzden karın hareketlerine yeni başladım. 6 aylik olduk biz. Cok dikkat ediyorum yaparken. Dikislerimi zorlamadan bazen bazı hareketleri değiştirip kolaylaştırıyorum
Elfydr Birceninannesi siz de leslie ile başlayın bence. Hareketsiz kalmaktansa cok iyi. Ayni zamanda onu da yapıyorum.
Birceninannesi Elfydr aslında ben kalori yakmak istemiyorum 51 kiloyum 1.70 boy sadece brz sezaryen göbeğim kaldı🤦🏻♀️ Bölgesel sıkılaşma için istiyorum hafif karın egzersizlerine başlarım belki ben de zorlamadan. Hareketsizlik daha kötü haklısınız