Oyku123 9 bucuk aylik olduk simdilik 6 dişimiz var ama son haftadir surekli emerken ısiriyor yada dişleriyle oynuyor canim cok yanmaya basladi bazen biraktiracak kadar . Bu hep bu sekilde devammi edicek bebekleri dişli olan anneler .
RuzgarsMommy Oyku123 benim oğlum da 7 aylık oldu 6 tane disi var cok ısırmaya basladi yapma diyorum anlamiyo gülüp tekrar yapiyo cok canim aciyo nasil vazgeçer ki 😪
Oyku123 afs9mart gelir annesi gelir zamani vardir . bizimde 7 . ayda yoktu 8.bucuk aylik olunca sessizce geldiler 1 ayda 6 diş olmuşlar.
Oyku123 Reyhanbal tepki vermemeye calisiyorum . Cok canim yaniyor insallah birakir .. dedim yoksa hep bole mi devam edicek
Oyku123 RuzgarsMommy tepki verilmemesi gerekiyormuş . Ben vermemeye calisiyorum ama oda farkinda olmadan tabi degdiriyor disleri
Limonlusu Oyku123 9 buçuk aylığız benşm sıpa da ıssırıyor ve ısırınca kızıyorum hiç gülmüyorum (zor tutuyorum kendimi) memeyi kapatıyorum 15 dk sonra bir daha teklif ediyorum açsa zaten emer değilse istemez. Doktorumuz eğer aç olsaydı ısırmak istemezdi karnı doymuş oyun oynuyor kapat demişti
Ceydakoruc Oyku123 bizde 9 buçuk aylığız 11 tane dişimiz var artık göğüslerim kanıyor ısırmasına sağ göğsümü emziremiyorum yardı üstünü yara oldu🤦🏻♀️ bir çare varsa bende bekliyorum🥴