Iremm38 Bebeğim 20 günlük hırıltısı var boğazını ihihihi ediyo nasi geçer başına gelen varmı ne yaptınız
TubaBerra Iremm38 Iremm38 canım benim de bebeğimde olmuştu o sıra doktorumuz izindeydi pandeminim ilk başları oldugu için. Eczacıya sormustuk anne sütü damlatın demişti yani burundan. Benimkinin burnu tıkalıydı hırıltısı vardı anne sütü damlatırdım sürekli burnuna çok iyi gelirdi. Dene bence inşallah çabucak iyileşir bebekler hiç hasta olmasaa😞😞
Ayseeyk Iremm38 öncelikle geçmiş olsun bu kadar küçük bebek için tavsiye almayın derim sonuç ne olursa olsun mutlaka doktora gidip öneri alın naçizane fikrim
Alpkusunannesi Bizde de aynı sorun vardı ilk doğduğumuz da kesinlikle bir doktora danışın ama bazen korkulacak bir durum olmuyor bazı bebeklerin gırtlakları gelişmezmiş yani oda hırıltı yaparmış doktor öyle demişti çok geçmiş olsun 🙏
bayb_buglem Ayseeyk doktora ne sorarsam normal diyo basindan seviyor yada . Nerden cikti bu corona adamlar resmen gelmede ne yapiosan yap diyecekler az kaldi
Oznr11 Konu disinda ama benim bebegimde 21 günlük gaz ve kaka yapamama sıkıntımız sizdede olduysa nasil bi cozum buldunuz
Iremm38 Oznr11 1 cay kaşığı rezene çayı icirdim gazi yüzünden sabaha kadar uyulmadığı oluyodu içti rahatladı
bayb_buglem Iremm38 bebeginizin burnu doludur summümugunu cektirmeniz lazim Bide okyonus suyumu ne var ondan alip sikmaniz lazim. Biden ebemiz ole demisti. Bildigin horluyodu bizimki artik. Hiriltiyi gectiydi
idil1990 Iremm38 seum fizyolojikle burnunu cekin gogsune sicak havlu koyun. Su veriyorsani ilik su icirin balgami sokucektir. Olsurdugu zaman avcunuzu bombe yapip sirtina vurun sokulmesinde yardimci olacak ama ates falan olursa direk acile goturun bekletmeyin gecmis olsun minigine