Buglemnannesi 1 ay 12 günlük bebeğim var ama sütüm yetmiyor süt arttırıcı damlalar varmış kullanan veya önerebileceğiniz var mi doğduğundan beri tam anlamıyla yeterli gelmiyo mamada kullanıyoruz aptamil kakasını zor yapmaya başladı bu ara mamadan olabilirmi
Cangoksel Buglemnannesi mi-mum damlayı tavsiye ederim birde humananın still-tee diye bir çayı var güzel süt arttırıyor. Ve aptamil gerçekten feci gaz ve kabız yapıyor mamayı değiştirsen çok daha yararlı olur hipp organik alabilirsin yada golden goat bebekten bebeğe değişir tabi ama benim oğlumda herhangi bir problem yaratmadı hiç tabi memnumum değiştirmek istemiyorum dersen mamasının içine 1 kaşık zeytinyağı koyabilirsin rahat yapar kakasını
Hulyaak Meraba benimde azdı Instagramdan emzirme danışmanı yazarsanız orda bir bayan var dilbura onun çaylarından aldım ben bana iyi geldi siz sayfayı inceleyin isterseniz çoğu kişide işe yaramış
Buglemnannesi Cangoksel humananın cayını kullandım pek faydasını göremedim bebeğimde istahlı yetmediğni düşündüğümden fikir alıyorum mamamız başlarda sıkıntı yapmıyordu kakasıno yapıyodu ama 3 4 gündür sıkıntılı zor yapıyo az az yapıyo mama önerinz içinde teşekkürler 😊 🙏