Eftalyaninannesi Kızlar bebeğimi emzirirken hiç huzurlu değil. Özellikle akşam saatlerinde memem agzindayken memeyi ariyor iyice sinirleniyor. Sütüm gayet fazla sebebi ne olabilir? Göğüs ucumda var
Piko78 Eftalyaninannesi bende suan boyle bir post acıcaktım. Agzına veriyorum ama kapamıyor agzını aranıyor hala. Sonra aglamaya baslıyor durduramıyorum.
Babyliaaila Benim kızımda yapıyor sinirleniyor belki uykuları geldiği için yapıyorlar ya da diş etleri kaşındığı için ben ona bağlıyorum
Eftalyaninannesi mtmcn Böyle olduğunda artık biyerde pes ediyorum karni doymuyor diye biberonla sütümü veriyorum o zaman hic öyle yapmıyor o yüzden gaz secenegini eledim. Sancısı olsa biberonla emerkende huzursuz olur diye düşünüyorum
Gulsen6137 Eftalyaninannesi benimki de yapıyor bende bekliyim😂bazen hemen emiyor bazen de ağzının icinde evirip çeviriyor kendi tutmuyor sinirleniyor anlamadım🤷♀️Benimki 27 günlük bu arada🐣
Eftalyaninannesi Gulsen6137 acaba diyorumki yanlış anlaşılmak istememde memelerim mi çok büyük geliyorda ağzına alamıyor. 95 beden kullanıyorum bide sütle dolunca iyice sisiyor.
Eftalyaninannesi Bikac anne doktora götürmüş guatr çıkmış bebeklerinde. Gebeliğim boyunca bende troid ilacı kullandim dogumdan sonra petiatri 10 gun sonra getirin troid fonksiyonlarına bakalim dedi götürmedik o aklıma takıldı. Sizlerde troid sorunu bar mi?
Cangoksel Eftalyaninannesi Sorun biberona alışmasıda olabilir canım biberon daha kolay geldiğinden memeyi almak istemiyordur
Cangoksel Eftalyaninannesi İlk ay yaşadığım kabuslardan bi tanesiydi 🤦🏼♀️ Hiç pes etme sakinleştirip tekrardan dene biraz zaman geçir sonradan kendiliğinden tutuyorlar zaten
Esti Eftalyaninannesi cenesinin altindan parmaginla hafifce destek yap kapat ac gbi o zmn damagnda hssedip emer belki emmeyince ole yapiyodum basliyodu emmeye belki szde de ise yarar