Denizpasam Minikcivcivim merhaba cnm, bizim doktorumuz özel, Buca cezaevini geçince. Ücreti 150 tl idi 180 tl oldu. Kemal aydın
Eymenalp Minikcivcivim izmir bozyakada ege yasama gidiyorum ben salih bey var o iyi biz ona gidiyoruz muayene ucreti 55 lira bi deneyin
Ftmsnny Minikcivcivim egepol neşe hanım. İnstagramdan birşey olduğunda yazıyorum hemen olmasada dönüş sağlıyor
Denizpasam Minikcivcivim evet tel numarası var, watsap yada arayarak istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz.
Minikcivcivim [bilinmeyen] benim için önemli olan istediğinde ulaşabilmem fiyatı önemli değil egepoldekiler öyle değil Bülent beye gidiyoruz şimdilik biz egepolde o da kuzenimin önerisiyle fakat ben fiyata değil istediğimde ulaşabilmeye bakıyorum acil durumda böyle bildiğiniz var mı
Minikcivcivim [bilinmeyen] evet şuanda internetten bakıyordum ben de teşekkürler bi denicem inşallah ben de memnun kalırım 😊
Goksualya Medifema görkem astarcıoğlu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bucadan gidiyorum mükemmel bir doktor İnstagram hekimanne Bakabilirsiniz ♥️
Regen Minikcivcivim bertan karaboğa. Mavişehirde muayenehanesi var. İstediğim saatte ulaşıyorum ayrıca çok bilgili ve güleryüzlü bir doktor