Karyakrcr Beyaz sabunla çocuğun kıyafetlerini yıkayım dedim ama birde baktım köpükler çıkmış makineden napmam lazım içi köpük dolu makinenin:( açmaya korkuyorum
Hamzam Karyakrcr bir daha deterjansız çalıştır cnm bide sonra sıkma programına al bana da olmuştu, beyaz sabunu az atmalısın☺️
Karyakrcr 04112019 sıkma boşaltma programına getirdim sonra durulama yapayım ozman bolca inşallah makineyi bozmadan hallederim bu işi 😢
Aysel_bilge Makinası kapatıp durulamaya alın suyu alsın sonra kapat makınası yıne durulamaya al bır kaç defa öyle yapınca su alıp veriyor makına köpük azalıyor benımde başıma geldi o yüzden çok az atıyorum
Karyakrcr Aysel_bilge ilk durulamaya almamda azaldı köpük yok denecek kadar hemde inşalah ilerleyen işlemlerde köpürmez bekliyorum teşekkür ederim🙏
Karyakrcr Papatyaseverr evet maalesef kızım batırmış üzerini baya bezini pisletirken ayrı yıkayım dedim gece gece iş aldım başıma:(
Karyakrcr Nureylul şuan makine durulama aşamasında içinde köpük yok temizlenmişmidir ondan mı böyle acaba