Zeynep49 Gulcem1 sadece emar dediler oda eylülde falan gün verirler dolu dediler ama başka yerede gösteriyorum bakalim hayırlısı
kubramomm- Gulcem1 merhabalar benim bebeğiminde alın ortasinda var doktora gittim bugün siz gittinizmi 😑
Gulcem1 kubramomm- merhaba, evet gittik kemiğe yakın ve sert kitle olduğu için ameliyat olucaz 11 nisanda sizin nasıl bi şişlik neresinde
Zeynep49 kubramomm- orda ameliyet dediler Başka hastaneye götürdüm oda emar istedi oda eylülde emar sırası var Doğum yaptığım özel hastanede bi tanıdık doktor var onla irtibata geçtik bakalim bugün götüre bilirim
Gulcem1 Zeynep49 merhaba mesajınızı şimdi gördüm evet ameliyatımızı olduk biz siz ne yaptınız nasıl geçti bebeiller nasıl oldu
bbmoms Mermeral merhaba fotoğraf atmanız mümkün mu kemik mı söylediğiniz şey öyleyse tepeden belli olur özellikle öyle bakınca üçgen mı duruyor
REZZ Gulcem1 merhaba fotoğraf tekrar atma şansınız var ni açılmıyor da bizim bebegimizde 6 aylık oldu iki kaşının ortasında şişlik var hafif damar mi kemik mi bilmihorum sizinki nasıldi me yaptınız
Gulcem1 REZZ merhaba mesajınızı şimdi grdüm bir gelişme var mı acaba biz ameliyat olduk ve şükür aldılar kitleyi
REZZ Gulcem1 yok tomografi cekinmedik biz sizinki nasılsın.bir şeydi ameliyat nasıl yapıldı iz kalıyor mu nerden alıyorlar