AybarsMomy Ssdfgh Google foto yükleme yaz imgyukle sayfasından fotoyu yükle ikinci linki buraya yapıştır
Asklepios Ssdfgh canım ben hemşireyim ama bebek değil kalp damar hemşiresiyim yardımcı olmaya çalışırım ama
Fatmagzl_2133 Ssdfgh img resim yükle yaz google dan çıkar ordan resmi yükle bağlantıyı kopyala burda paylaşabilirsin canım
idil1990 Ssdfgh tahlil sonucunda oklar asagi yukari cok oynuyorsa korkmayin bebeklerin tahlil sonuclari sistemde yetiskinlerle orantilamiyor bu yizden cok fark cikiyor cok sk karsilastim umarim bole bisidir gecmis olsun.
cydcvk Ssdfgh google gir foto yükle yaz. Çıkan ilk sayfaya gir fotoyu oraya yükle. Altt URL adresi yazan yeri kopyala. Sonra buraya gel yorum yazdığın yere yapıştır. Yada instadan bana yolla ben yükleyim
Nisarabia27 Canım bende eczacıyım çok yakın arkadaşım biyolog tahlillerini inceletirim ne oldu neden bu kadar panik oldun anlatırsan yardımcı olabilirim
Nisarabia27 Google hızlıresimyükle yaz ikinci linke tıkla fotoğrafını yükle alltan ikinci compy seç linki buraya yapıştır direk ekranda çıkar foto
Esmataha Ssdfgh kuzum hızlıresim yaz googleye oraya resmî yükle yüklenince üstüne basılı tut kopyala de ve buraya yapıştır. Bende sağlıkcıyım yardımcı olabilirim umarım.