Ozgebur Rzlgln bende ağlamak istiyorum ,devamlı ilgi istiyor oyun istiyor normal işlerim bile yarım kalıyor
Ozgebur Rzlgln yalnız olmadığıma sevindim devamlı oyun ve ilgi istiyor normal rutin işlerim bile yarım kalıyor yaptığım zamanda 1 saat sonra sanki temizlik yapılmamış gibi kirleniyor 😁
Ozgebur Deletedmom5284 Adana’ya yeni geldi kış kız hatta dün gunduz bayağı sıcaktı 😁bizler bu aylarda yapıyoruz 😃😃
Ozgebur Deletedmom413 valla öyle canım ya durmuyorlar maşallah ,canları sağolsun sağlıklı olsunlar yeter ☺️🥰
Aryemus_3 Ozgebur Oğlum çok huysuz yavaştan yapmaya çalışıyorum bitene kadar başladığım yer batar yine
Deletedmom413 Ozgebur Amin insallah 🥰🥰🥰 Bir perde yikadim astim ama şu saati buldu yeni takabildim 😀😀😀
Ozgebur Deletedmom413 ben kayınvalideme bırakıp yapmaya çalıştım orada da durmuyor yemiyor uyumuyor düzeni bozuluyor ve benim de isim yarım kaliyor en sonu yardimci tutacağım sanirim☺️
Misssimsek Ozgebur mutfakla banyo.kaldi.doger yerler tamam. 4 aylık bebisle gün gün oda oda anca yapabiliyorum.
Ozgebur Misssimsek Allah yardımcın olsun benim bebeğim 18 aylık ben yapamadım bacağıma yapışıyor her fırsatta ve bir yer düzenliyor bir yer batıyor ben oda oda yapmam imkansiz bende dedim satiyim işi gücü😛😛
Misssimsek Ozgebur evet öyle gerçekten bu yeri yapana kadar öbür taraf batıyor. Mutfağı yapana kadar salon 2 kere daha kirlendi nerdeyse😂😂