Minnaktivtivimmmm 4ay 8 günlük bebeğim var şu son 1 haftadır kusuyordu her yemek yiyisinde ama 2 gündür daha fazla aşırı bir şekilde kusmaya başladı iki ayrı doktora götürdüm (özel) bugün herşeyi sağlıklı diyorlar her hangi bir hastalık vs ciğerler temiz diyolar kurmasını önlemek için ilaç verdiler onu kullanıyorum fakat uyurken bile feryat kopararak bağırarak uyuyo ağrı kesici fitil falan da veriyorum biraz sakinlesiyo tekrar başlıyor uyku nedir tamamen bilmez olduk zaten uyku düzeni tamamen bozulmuştu ve uyku düzenini tamamen olusturmusken doktorlar dişleri canlanmaya başladı dedi ama sanmıyorum dış ıcin bu kadar şancı çekip kıvransın evim çok sıcak soğuk almış da diyemiyorum ama kusmuğu ekşi kokuyor sizin ne gibi önerileriniz olabilir çocuk çok kivraniyo . Bumu acil diye yazanlar yazmasın...
Erselinannesi Minnaktivtivimmmm biraz kafasını yukseltseniz mi acaba aklıma tek bu geldi yada bir ailenize sorsanıza dış çıkarırken sizde böyle olmuş musunuz genetik birşey olabilir belki doktorlar birşey yok dediğine göre
Nurselcaglar Minnaktivtivimmmm fışkırır gibi mi kusuyor peki hani.bebek reflüsü oluyor ya o aklıma geldi benim de biraz başı yüksek yani eğimli mi yatırılmalı acaba ama doktor reflü demediyse oda var 🤔
Dilber Minnaktivtivimmmm o aydayken benimkide oyleydi. Idrar tahlili yaptirdiniz mi? Idrar yollarinda enfeksiyon cikmisti benim kizimin. Yavrum kucuk hacetni yaparken bas bas bagariyodu bulantisi oluyodu oluk gbi kusuyodu
Dilber Minnaktivtivimmmm ya ozel hstaneler tamam candır flan ama bence egitim.arastrma hastaneleri daha iyi. Cok donanimli bakiyorlar. Brde sigrtaya arastrmaya gtrn isterseniz
Minnaktivtivimmmm Erselinannesi reflu yastığına falan koyuyorum aileme de sordum eşimin ailesine de ilk defa böyle bise duyduk dediler onlarda uykuda bile sayıklıyor yavrum bise yapamamak derdine çare olamamak çok üzücü 😢😥
Minnaktivtivimmmm Nurselcaglar sordum acaba reflu mu diye yok hayır onla alakası yok diyo bide iki doktor aynı şeyi diyince mecbur inanıyorsun ama bu çocuk yediklerini sindiremiyo gibime geliyo bazen çürütüp kusuyo bazende olduğunca curutmeden kusuyor
Nurselcaglar Minnaktivtivimmmm Bnim bebeğimde yaklaşık 20 gün kusmadı hiç snra bi and akusmaya başladı emmeden snra kayın validem annem de sütün yarıyor dedi ondan böyle iyi bişi dedi bnde normal karşıladım çünkü çok şükür bebeğim kilo alımı falan iyiydi sizin ki nasık
Minnaktivtivimmmm [bilinmeyen] peki sürekli kusması normal mi ki acaba cunku kuşan bir bebek değildi acaba mamayla mi alakalı diycem doğduğundan beri sma kullanıyorum onun dışında başka bir mama icmiyo
Minnaktivtivimmmm Dilber idrar tahlili yaptirmadik yani iki doktor da istemedi pazartesi başka doktora gidicez o zaman ileticem teşekkürler fikriniz icin
Minnaktivtivimmmm Dilber malesef benim yaşadığım şehir de iki tane devler geri kalan ise özel hastane araştırma hastanesi ne yazıkki yok
Minnaktivtivimmmm Nurselcaglar kilo alımı gayet iyi anne sütü almiyo kızım sadece mama ile besleniyiruz
Dilber Minnaktivtivimmmm nasil.istemez idrar tahlili 😱 ben sok. InsaAllah Rabbim sifasni versin yavrunun ya :(
Minnaktivtivimmmm [bilinmeyen] evet çocuğumu iki ayrı doktora götürdüm ve ikisi de sağlıklı dedi ve birseyi olmayan bebegime manyak olduğum ıcin ağrı kesici fitil verdim her aglamasina her gık demesine agri kesici vermeyen bir anneyim ben ve bilincli bir anneyim çocuğum feryat koparıyor belli ki ağrısı var ki bunu iki doktor da dile getirdi çok huzursuzlasirsa ağrı kesici fitil ver çok ağlaması da ıyi değil diye peki siz ne kadar bilinclisiniz bilip bilmeden insanları yargılayarak
Gamzetrl Minnaktivtivimmmm mamayı cc olarak biraz azaltmayı denediniz mi doyduğunu anlamiyo olabilir belki fazla gelebilir
islegizdl Minnaktivtivimmmm selam canım sorunun cevabı bende neden diye sorarsan 6 buçuk aylık oğlum var ve aynı sıkıntıyı biz 3ayliklen yasadik Allah şükür vi sorunumuz kalmadı canım şimdi direk hastaneden gastirologi den sıra al ama reduvua albilirsin onlar derdinde deva olacaklar bizimkinde tümü alerji çıktı evet biraz maliyeti yüksek ilaçların ama derdinize derman olacaktır .
Didoo Minnaktivtivimmmm alerjik olabilir , arkadaşımın bebeği de öyle oldu , alerjik bebekler için özel mamalar var doktor raporu ile satılıyor , onu kullandıktan sonra düzeldi , inşallah sizin bebeğiniz de en kısa zamanda düzelir.