Gnsckr Merhaba arkadaşlar .. Kızım 5,5 aylık .. Geceleri sık sık uyanıyor .. ilk uykusundan sonra 3 saat uyanmıyor ama sonra uynıp sürekli emiuor öyle uyuyor ..
busranurkartal Gnsckr benimki de 4,5 aylık neredeyse doğduğundan beri düzenli gece uykuları vardi bir haftadır dediğiniz gibi ancak memede uyuyor yerine koyunca uyanıyor hep kucakta ne yapacağımı bilmiyorum
Fatma8988 Gnsckr evet ilk 3 saat tamam ama sonra saat başı ayakta ve tam dalamıyor hep mırıl mırıl :/
Ayaz29 Gnsckr biz 11 aylığız bi dönem gecede 1 defa uyanıyodu bi dönem 2 3 şimdi 4 5 hatta gece molası oluyo 1 2 saat uyanık kalıyo. Değişiyor.
Gnsckr Turguta ayneen bazı geceler 2-3 -4:30 sürekli kalkıuor .. Bqzı gecelerse sadexe 2 kez .. Çok tuhaflar
Gnsckr GulMelis3 bu gece giysimi bırakacağım yanına .. aç desem o da değil uykudan önce doyuruyorum ek gıdaya da başladık .. Ki zaten gece uyanıp azck emip uyuyor tekrar .. Ama sık uyabmaktn ben ypruldum
sumeyyaalper Benim oğlum 9 aylık 2 saatte bir anne sütü için uyanıyor sütünü içip uyuyor ama deliksiz uyuması gerekiyor diyor herkes ne yapmalıyım bilemiyorum
GulMelis3 Gnsckr yor bence spor yaptr yorulur uyur . Acaba gunduz mu cok uyuyor ondanda uyumaz birde gazi var ise
Adlelf Gnsckr 2 sene bebekler memeye özellikle düştün olan çok uyanır. Emme redde. Dolayı. Acıkmasa bile illa meme kokusu için uyanır