Mehmethanebru20 Oğlum bu gün 4 ay aşısı oldu ateşi 38 surup içirdim hala düşmedi parol şurup günde kaç kere verilir başka ateş düşürmek için ne yapablrm sirkeli su ilede sildim
Gizemabc Mehmethanebru20 2 saate bir verebilirsinz diye biliyorum. Ilık bir duş aldırın. Üstünü inceltin. Düşer inşallah sakin olun
Yarendarendeli Mehmethanebru20 ateş düşürücü bantlar var eczanede satılıyor mu bilmiyorum ama işe yarıyor mühendisoğlu önermişti
Rbia Mehmethanebru20 sakın sirkeli suyla silmeyin. İnternetten de açıp bakın. Sirkeli su damarları büzerek aniden ateşi düşürür sonra ateş daha fazla Bi şekilde çıkar. Çok yanlış Bi uygulama ılık suyla eklem yerlerini silin sadece.
AlyaBaby Gizemabc yanlış bilgi veriyorsunuz ates düşürücü 2 saat de verilir mi lütfen bilmeden bilgi vermeyın yanlış yönlendiriyorsunz
Ygmurcsmylmz Mehmethanebru20 sakin olun çok soğuk olmamak kaydıyla duş aldırın üstünü ince giydirin örtmeyin üstünü falan calpol şurup günde 3 kere demişti doktorumuz bize düşmezse fitil ver bilirsiniz demişti inşallah düşer 🤲🤦
Ecmekl Mehmethanebru20 bizde ateşlenmştk o aşıda fitil verdm düşüp çıktı sürekli gece boyunca soğuk konpleks yaptm butün gece
Mehmethanebru20 Ecmekl kaç gün sürdü peki beni. İlk bebğim ve ilk kez ateşlendi çok korktım saatlerdir ağlıyorum bi iniyo bi çıkıyo
Ecmekl Mehmethanebru20 korkma benimde ilk bebeğim.. bir gün sonra akşama dığru düzeldi bizimkide sütekli indi çıktı indi çıktı.. ama yakınında rcxane varsa fitil al yarım kullan
eymenkerem Mehmethanebru20 calpol ve dolven dönüşümlü verebilirsiniz ama asla 4 saatten erken vermeyin. Eğer 4 saati beklemeden yeniden çıkıyorsa dus aldırın.
eymenkerem Mehmethanebru20 inşallah yükselmez genelde yükselmiyor 38 den fazla. Sürekli takip edin eğer 39 u görürseniz beklemeyin dr a götürün
ErenA Mehmethanebru20 mail adresini yazarmısın sana doktorumuzun verdiği bilgiyi göndereyim. Buradan yükleme yapamadım.
Vera1810 Mehmethanebru20 canım parol günde 3 defa 4 sat arayla verilir. Sakın sirkeli su ile silme canm cok tehlikeli atesi varsa üzerini incelt devamlı ates takibi yap canım