1453merve 4aylık bebeleri olan anneler akşamları kaçta uyutuyorsunuz bizim değişti saatimiz ya uyuduğu saatte bikaç gündür uyumuyo mızmızlanıyor
Arenmoms 1453merve bizim ki uykus çok iyiydi gece ama 4. Aya girince maf oldu şuan 5. Aya giriyoruz git gide kötüleşiyor🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Senemmm11 1453merve bizimki de 4 aylık. Önceden akşam saat 8-9da uyuyordu. 4 aylık olduğunda beri sabaha karşı anca uyuyor akşam bir türlü uyutamıyorum.
1453merve Arenmoms biz de 4e az kaldı başladı şimdiden demekki en geç 8buçulta uyurduk dün 10da uyudu bugün kaç olur bilmiyorum ağlıyo şimdi de
canimoglum_2020 1453merve 5. Ayda uyku eğitimi verin bence ben öyle yapmayı düşünüyorum benimkide 4 aylık şuan yani nası olacak bilmiyorum
DilaraMelisa 1453merve 4. Ayda uyku gerilemesi yaşıyorlar uyku süreleri kısalıyor yani aksamalar direnmeler olabilir 4.ay kabusu diyorl hatta bende yaşadım
DilaraMelisa 1453merve benim kızım hep uyku sorunu yaşayan bi bebekti ama o dördüncü ay kabusu başkaydı hafifliyor canım geçiyor eski haliniz nasılsa dönüyor