Dk72 Geceleri bebeğimi emzirip yaptırıyorum uykusu açılmasın diye gazını çıkarmıyorum. Siz gece emzirdiğinizde gaz çıkarıyor musunuz. Bebeğim bazen gece uykusunda inliyor mırıldanıyor o yüzden olabilir mi
Efemila35 Dk72 ben çıkartıyorum zaten çokta zorlamıyor beni uykusu da bolunmuyor. Ağızdan gaz cikartmadiginda bizimki kusuyo mutlaka
Aysayd Dk72 çıkartıp yatırırım genelde hemen çıkarır bazende çıkaramaz o zamanda zorlamam yatırırım. Uykuda çıkardığını zannetmiyorum oğlumu sabah beşte emzirdim uyanma saatine yakın olduğundan direk yatırdım uyanır diye 7 de uyandı öyle çıkardı gazını dik durunca kucağımda
CigdeminMevasi Dk72 evet cnm gazlı oldğu için o şeklde davranıyordur 2.5 ayına kadar felan her emmeden sonra çıkardm gazını sonra kendisi çıkarmaya başladı
Cutes Efemila35 evet üst gaz çıkmayınca kusuyorlar ama gece uyıturken hemen uyursa kusma olmuyor. Tabi hemen uyursa 🤦♀️
Dk72 Cutes benim bebeğim de emine bazen kusuyor gaz çıkaramadığı için mi oluyor. Ya da bazen gaz çıkarıyor peşinden hemen kusuyor
Zeynephatice Dk72 3 ay sonuna kadar hep çıkarttım çünkü kolik bebekdi sonra kendi yapabildiği için bıraktım
Cutes Üst gazını çıkarmayan bebek kusar. Emmesi bittiği an çıkarmanız lazım. Sonraya bırakırsanız kusar, hem gazı çıkıp hem kusması da normal arada oluyor öyle. Süt çok içerse de fazlasını kusar
edsn1 Dk72 ben mama veriyorum uykusunu bölmeden gazını çıkarıp öyle yatırıyorum çünkü diğer türlü söylediğiniz gibi huzursuz oluyor
Bllmn Dk72 ben doğduğundan beri geceleri hiç gazını çıkarmadım. Emerken uyuyakalıyo. Uyandığında geğiriyor ☺️ Ama hiç kusan bi bebek değildi biraz da onun verdiği bi rahatlık var.
QueenMom__ Dk72 gazlı bi bebek değildi o yüzden ben çıkarmıyordum kendisi hallediyordu ama biraz bebeğe bağlı. Eğer sancı yapmıyorsa gerek yok yapıyorsa üstten çıkarmalı ki altta gaz oluşmasın diye 😊