Kuzuma MMertinannesi çorba fırında balık haşlanmış sarmısaklı zeytinyağlı sebzeler bol yeşillikli bir salata ve haşhaşlı revani :)meze olarak fava deniz börülcesi ohhhh misssss
Joipt MMertinannesi mercimek çorbası,taze fasülye(yazdan varsa),fırın karnıyarık,pilav,cacık,salata,revani veya paşa sarması
Brc32 MMertinannesi mercimek çorbası fırında sebzeli tavuk pirinç pilavı salata tatlı olarakta revani veya kabak tatlısı
YagmurunAnnesi MMertinannesi kuşbaşı etin varsa orman kebabı yapabilirsin canım. Yanına pirinç pilavı. Mercimek çorbası ya da yayla çorbası. Ortaya da börek ya da mantı vs. yapabilirsin. Kuşbaşı etin yoksa da tavuk patates fırına sürebilirsin. 😊 Tatlı olarakta Etimek tatlısı yapabilirsin. 😊
MMertinannesi YagmurunAnnesi orman kebabi nasil birsey bilmiyom etim var yaptm alisverisimi bugun ama napcagmi bilmiyom netten bakayim tarifine .cunku farkli seyler yapmak istyorum😊
Berken MMertinannesi benimde yrın misafirim var kolaya kaçıcam kalabalık çünkü Mercimek, fırında sebze patatesli tavuk,pilav,tazefasülye,patlican ve biber köz, havuçsalatası,yeşillik salata, revani
Kuzuma Joipt tabiki en etlisi yazın ,sıcak seviyor Köpoğlu🙃fakat kışında bulunuyor yarı ölü diyelim ben çok sevdiğim için yiyorum kuşkonmaz ve börülce 😋😋😋
YagmurunAnnesi MMertinannesi garnitürlü etli bir yemek canım baktın mı bilmiyorum 😊 Biraz kavurup fırına sürüyorsun. Benim misafirlerim beğenmiştim. Ben yanına bir de kuru patlıcan dolması yapmıştım ortaya da börek yapmıştım. Tabi o zaman bebeğim yoktu 😂