Nida1404 Kızlar acı sos yemiştim sabah şimdi kızım emiyor 2 dk sonra ağlayarak bırakıyor acı sütüme geçmiş olabilir mi kızım emmiyor ve aç yardım edin lütfen
nslhn_D Nida1404 benim kızımda bazen emmiyo hemen bırakıyo aç oldugu halde çok uykusu oluyo uyumak istiyo belki sizinkide ondandır
Nida1404 Unknown kolik bebek zaten ama gazını ağızdan çıkardı karnına masaj yaptım ordan da gaz çıkardı
Nida1404 nslhn_D evet çok uykusu var ama uyuyup hemen uyanıyor ayağımda sallamama müsade etmiyordu kucağımda uyudu beşiğe yatırdım uyandı sallıyorum hala
Unknown Nida1404 Bazen ne kadar çıkarsan da oluyor. Birde kolik demişsiniz muhtemelen nedeni gaz. İyice sakinleştirdikten sonra vermeyi deneyin birde.
nslhn_D Nida1404evet bizimkide öyle yapiyo bazen hic uyumuyo kucagimda iyice sakinleştiriyorum oyle besige koyuyorum zor oluyo bi kac saati buluyo uyumasi
Cerenaslan Arkadaşlar doğru okuyorum dimi acı süte geçmiyor? Ben niye 8 aydır yemiyorum o zaman yaa yanlış bilgilendirdim galibaa 😂😂
Unknown Cerenaslan 8 Ay mı ? Ye ye 😅 Ben 40 gün zor dayandım annemin baskısıyla. Sonuç boşuna yememişim. 😄
Nida1404 Cerenaslan sormayın bende yemedim yemedim en sonunds eşim yokken şundan bşraz yiyeyim dedim bin pişman oldum artık geçmediğini bildiğim halde bile ağzıma sürmem mahvoldum 😂
Cutes Nida1404 gazdan canım sırtını aşağıdan yukarı doğru süpürür gibi sıvazla, sonra sırtunın yukarısına pat pat yavaşça patpatla