Poncikbirannis glsm42 kizim cok dağınık yatiyor 90 190 ölçüsü yatamaz diye düşündüm beşiği çünkü 90 genişlik çarpıp çarpıp uyaniyordu. Boyle bir sorununuz varsa sizinde beb yaptırdım yatak 120 ye 190 cok rahatız tavsiye ederim bu olcuyu odada da oyle kocaman durmuyor gayet iyi duruyor odasida kızımın oyle büyük değil küçük bir oda bir yatak bir garprop sığıyor iste
yelis glsm42 bende kizima montessori aldim 90 190 yatak aldim Yatastan cokda memnunum internetten siparis vermistim bnde
glsm42 Deletedmom9 ne kadar oldu canım alalı? Bazen başta memnun olup sonradan çabuk yıpranıyor diyenler var da🙈
Sesem glsm42 e bebekten aldık 9 ay önce hala var sitesinde annenim kafası rahat olsun diye tasarlanmış kesinlikle.
Zenginb Biz vivense den aldık 90*190 Montessori yatak 1 ay oldu kullanalı beşikte dönerken uyanıyordu. Şimdi döne döne uyuyor ☺️
biryavuzkusu yelis Mysunshines17 glsm42 Merhana hanımlar yataklarınızın markası nedir ve hal memnun musunuz 😊
Mysunshines17 glsm42 Merhaba bende Montessori yatagimiz için 90*190 yatak aldım ,gayet memnunum zaten doktorumuz da yatağın yumuşak olmamasına ,yaylı olmamasına özen gostermemizi önermişti o yüzden ben ikizlerim için kullaniyorum her hangi bir deformasyon olmadi