Efemila35 Merhaba uygun fiyatlı mama sandalyesi arıyorum. Resimli olarak atarsanız sevinirim ödemeyi hemen yapacağım biraz acil depremden ötürü sandalyemiz evde kaldı ve bebişim çok huysuz annemlerdeyiz hemen almak istiyorum.
Melikederinakinnn Efemila35 yanlis anlamazsaniz acil demissiniz ya sandalyesiz yemiyor mu bide belki burda cok uyguna bulamazsnz ama internetten pilsan baby plus ikea mama sandalyesi modelleri faln uygun aklinizda olsin biz pilsan kullanyoruz cok memnunuz
afs9mart Efemila35 e bebekte 80 lira burdan belkş daha fazla diyat söyleyen de olur hiç beklemeyin bence kargo falan
Efemila35 Melikederinakinnn bu ara biraz dis cikartma ek gıda derken çok zor geçiyordu bide ortam değişikliği apayrı bi olay. Ben deprem derken bağış falan indirim yapın tarzı yazmamıştım. Sadece açıklama yazdım hani hemen alicam tarzında. Haklisiniz sizde ama burda da koyanlar vardı görüyordum o yüzden yazayım dedim sadece
Melikederinakinnn Efemila35 he anladm canm cok gecmis olsun valla acaba dedim hani yemiyormu bizde yeni ek gidaya gectik sorayim dedim bende cnku anneme kaynama falan almadim smdi yeni basladgmz icin
Yagmur070996 İstanbulda olsaydımız direk elden ücretsiz verirdim karşıya gidemiyorum maalesef iki tane var elimde
melooooo Efemila35 merhaba ben chicco marka satıyorum 200 ₺ çok uyguna ve sapasağlam. Düşme riski de yok asla. Profilimde paylaşmıştım fotoğrafını