78bb Kış geldi malum ama sanki ne giydiysem çocuğu bunaltacak gibi hissediyorum içinden kilotlu çorap badi falan giydiriyormusunuz
Masalmeva 78bb ben kilotlu corap giydirmeye bsladim cunku bacaklari aciliyo hep usur dye ama ustune normal atlet badj fln evde oludgmz icin cok terliyo cunku sicaksa evinuz cok kalin giydirmeyn disari cikrken sıkı giydrn
eylulbebesi 78bb 2 aylık olmak üzere benimki. bana kalsa zıbın tulum battaniye gezdiririm. Fakat zıbın tulum yelek sarılı 3 battaniye ile geziyor zavallım 🤦🏻♀️
Princessmother 78bb 2 ay 11 günlük kısa kollu zıbın üstüne pamuklu bir body altında pijama ayağında bir çorap 😊
eylulbebesi Deletedmom5284 bu uyku tulumu sadece gece giydirmemiz gereken bir şey değil dimi ben de alacağım inşallah da gün içinde evde öyle gezse de olur herhalde bu tuluma çok yabancıyım 😄
Masalmeva 78bb o zmn bsey olmz cnm terlemeside kotu cok giydrnce usutur bu sfrde rht gzsn cocuk evde😅
Deletedmom5284 eylulbebesi 6 tane uyku tulumumuz var evde dışarda hep giydiriyorum battaniye gibi hepsi kapkalın asla üşütmüyor 😅
eylulbebesi Deletedmom5284 dışarıyı sorcaktım ayıp olmasın diye soramadım 😄 dışarıya da çıkartabiliyorsak çok iyiymiş 2 tane alayım ben de 😄
78bb eylulbebesi ya anne hisseder bebeğinin ihtiyacı olanı benimki doğduğunda da kat kat giydirdiler çocuk kıpkırmızı oldu
78bb Deletedmom5284 bizim evimiz küçücük hemen ısınıyor uyku tulumu aldım 1.3 mü ne ama terletti kışın yine de giydireyim demi
Deletedmom5284 78bb Canım uyurken diyorsan evet giydir ama içine çok kalın giydirme üst düğmesini açık bırakıyorum ben terlemesin diye
Deletedmom5284 eylulbebesi Al kuzum çok pahalı şeyler almadım bende iki tane polar aldım 4 tane ebebek uyku tulumuna benzer aldım evdeyken onlar yeterli oluyor ☺️😂