Giizem05 Merhaba 15 aylık oğlum Fermix kullanıyordum 11 lerde Demir vitamini dr değiştirdim oda decatabs der önerdi kullanan var mı acaba ?
Tostos-annesi26 Giizem05 evet canım ben kullandım ama doktorum banada ocean microfer demir ve vitamini önerdi instegramda mühendisinoğlu bugün vitaminleri yıldızlar listesine eklemiş araştırmasını yapmış bu damla içinde iyi diyordu
55eren55 Giizem05 evet bende kullandım çok temiz bi içeriğe sahip hiç bir katkı maddesi yok burda Öneri üzerine ocean aldım ama deca tabs kadar temiz içeriğe sahip değil
Giizem05 Tostos-annesi26 Decatabs d3 kullandım daha önce şimdi onu ocean d3 ile değiştirdim ama dr decatabs fer dedi şurup şeklinde damla da değil emin olamadım
Tostos-annesi26 Alperen_kaan kullanmadım ama ocean ve sidefer adını çok duydum kullananlar memnunlardı bende oceana başladım
Tostos-annesi26 Giizem05 bende kullanıyordum doktorum ocean microfer d3 ve demir ilacını ver dedi ona geçtim bende içeriği daha iyi gibi şurup şeklindemi damla olması lazım vitamini kullandım ama damlaydı içinde damlatmak için damlalığı yok mu
614408eoa Giizem05 deca taps kullanıyorm tadını bilmiyorm ama surup degl damla bi pembe kutulusu var bide mavi biz pembe kutuyu kullanıyorz