Sucukluyumurtaa Yusufcuk6 mamadusbaby tek yöne kullanılan kanguru im var kullanamadk kızım kanguru sevmedi 100 TL ye vereceğim
EsrAras Yusufcuk6 Yusufcuk6 merhaba Pierre cardin marka kangurumuz var sadece 1 kere kullanıldı iki yönede kullanabiliyorsunuz 140₺ pazarlık olur 👍🏻
Busrauraz Yusufcuk6 solomamby var canım aldım ama hiç kullanmadım evde bir iki deneme yaptım ama bebeğim sevmedi ben 224e almıştım sana 150ye veririm
Busrauraz Yusufcuk6 burdan resim atmasını bilmiyorum Instagram adresinizi verirseniz fotoğraf atabilirim
melooooo Yusufcuk6 ben satıyorum. Bebeğinizin beli için en sağlıklı olanı en güvenlisi. Ya babyjörn ya dawrgobaby. Ben ergobaby almıştım carbon grey 360 air diye markası. 1600 e aldım. 500 e satıyorum yepyeni. Çift taraflı bakabiliyor
melooooo Yusufcuk6 fotoğraflarını da gönderebilirim dilerseniz. Yepyeni. İçinden emzirme örtüsü de var kendiliğinden
Melinamm Yusufcuk6 merhaba kraft kanguru aldik 1 ay oldu hic kullanmadim 😊 gercekten hic kullanmadim :) satiyorum zaten post da acmistim. Fotografi da var postumda
Melinamm Yusufcuk6 fisher price 200e , ana kucagini 130 tlye, kanguruyuda 150ye almistik. Kanguruy hic kullanmadim. Oyun halisi ve ana kucagini kullandik hepsini toplam 250ye veriyorum.