Elizaninanasi01 Kizlar inek sütü devam sütü normal yemekler bunları nasıl siraliyorsunuz gece uyanınca ne veriyorsunuz yazarmisiniz
Deletedmom9 Elizaninanasi01 Gece uyanınca bir şey verilmesi gerekmiyor. Sabah kahvaltı öğlen ara öğün ve akşam ana öğün geri kalan kısım anne sütü yada mama. İnek sütü de isterseniz ara öğün olarak verebilirsiniz.
Mervegem Elizaninanasi01 10da ilk uyanışta mama 12 de kahvaltı 2de meyveli cevizli yogurt 4 te sebze corbası 6da tavuk yada köfte +aksam yemekte ne varsa 8 gibi arı mama yapıyorum muhallebi 10 da inek sütü veriyorum Aralardada önüne kuru kayısı kuru üzüm falan veriyorum dolanırken yiyor
BEYZANUR2020 Sltan45_a ben bugün hastanede emzirme odasinda bir bayana bunu anlatamadım bir aylık bebeğe doymuyor diye sütle nisesta yapıp veriyormuş bunu da övünerek anlatıyordu ben de verilmez deyince iki haftadır veriyorum hiç de birşey olmuyor dedi
Mervegem Sltan45_a 1 yasından sonra inek sütü sulandırıp verilebiliyor sadece fazla verilmemesi gerekiyor demir emilimi yaptığı için. Bundada günde 1 kere verildiğinde pekmez hosaf vererek demir ihtiyacını dengeleyebiliyoruz.
tosbigim11 Sltan45_a yok olur mu öyle kaynanam süt kemikleri geliştirir kv öyle diyor 😬😬 bnm sütüm den daha etkili çünkü demi 🙄🙄 bde daha şu veriyor onun çocuğu şöyle böyle diye kıyaslama yok mu Allah’ım 🤦🤦
Minikimmm Denizoglum bende yeni yeni muhallebilerine sulandırarak koymaya başladım günde bir öğün oda uyurken
Denizoglum Minikimmm sabah kahvalti veriyorm uyutacagim zsman formul mama yapiyorm biberonla iciyor yoksa uyumuyor ne kadar tok olsa da ariyor onu iste yogurt fln meyve yediriyorm bizmle beraber yemek yiyor iste cani isterse istemezse yediremiyorz