Dd1619 11 ay önce doğum yaptım ve bebeğim doğumdan sonra sağa kolunu kullanamıyordu bir gün sonra öğrendik ki kolunda sinir zedelenmesi olmuş evde fizik tedavi yaptık Kolunda ilk hareketi 12 günlük olduğunu da gördük ve eşimle birbirimize sarılıp ağlamıştık çok zor gerçekten bilemiyorsunuz kolunu kullanabilecek miyiz kullanamayacak mı net bir şey söylemediler büyüdükçe belli olacak dediler hep Allaha mı şükürler olsun çok fazla yol kat ettik çok iyi durumda şu an Kolunu kafasının üstüne ensesine yukarıya kaldırabiliyor hatta yemeğini bile yiyor ama ben bir hasar kalır diye çok korkuyorum bir yaşında kontrolümüz var bakalım az kaldı bu durumu yaşayan anneler var mı neler yapıyorsunuz şu an bebekleriniz nasıl
snyck Dd1619 bende daha önce konustuk mu bilmiyorum benim kızım 18,5 aylık yapamadığı hareket yok hafif orta düzeyli c5 c7 zedelenmesi demişlerdi biz 15 aylık olana kadar fizik almadık bilincinde değildik kimse birşey anlatmamıştı 15 aylikken akın hoca ile tanıştık detayları öğrendik şuan kürek kemiğinde hafif bir çıkıklık ve kolunda yururken kosarken tabanca tutus yada kırık tutuş da diyebilirim o duruş var en büyük problem bu sürekli böyle tutarsa kaslar duzgun uzayamaz ve kolda kısalık olabilirmis
Dd1619 snyck anladım Allah şifa versin,konuşmuştuk evet hatırladım..peki ilk nezaman hareket ettirdi kolunu ilk nezaman ağzına götürdü
snyck Dd1619 1 aylık falan kaldırdı bükmeye başladı 4 aylikken falanda ağzına götürüyormuş sanirim videolardan görüyorum yoksa bilinçli olmadığımız için not etmedik bir yere
Dd1619 snyck anladım doğru insan unutuyor bizimki 1 aylıkken falan parmak emmeye başladı ilk 12 günlükken kolunu yana açmıştı
brsnn İyi akşamlar bize de bugün teşhis konuldu; C5,c6,c8,T1 çok korkuyorum fizik tedavi görecek ama içim rahat değil düzeliyor mu? Oradaysaniz cevap verin 🙏😢