Prensesannesi1-1 Kızım 1-2 gündür gece çok sık uyanıyor ve acıkıyor uyumadan önce verebileceğim tarifler var mı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Esifet Prensesannesi1-1 bizimkide 5 ay 10 günlük sürekli uyanıyor ve acıkma modunda doktor kontörlü ile ek gıdaya geçtik yoğurtla muz veriyorum ama fayda etmiyor bize😅
Prensesannesi1-1 Esifet ben de yoğurt veriyorum ama bana mısın demiyo gün içinde de tadım yaptırıyoruz ama zorla 1-2 çay kaşığı yiyor napçağımı şaşırdım
Prensesannesi1-1 Faray umarım atak haftasında olduğu içindir yoksa uzun bir süre bizi bekliyorsa geceleri yandık 😃
Prensesannesi1-1 Rum12 görünürde hiç diş yok ama sürekli çığlık çığlığa olduğu için annem de aynısını söyledi bir anlayabilsem yavrumu derdi nedir 😞geceleri de emmeye kalkıyor 5-10dk en fazla tekrar uyumaya çalışıyor çok emmiyor da
Rum12 Prensesannesi1-1 benim Kide aynı canım saatte bir kalkıyo emmek için öğürüyo almak da istemiyo kulaklarını çekiştiriyor sürekli herşeyi ağza götürüyor bide ishal başladı bu belirtiler varsa dişmiş galiba