Oykusunannesi Hanımlar günaydın, bebeğim 3 ay 6 günlük ara ara gözlerinde kayma oluyor bulunduğumuz yerde güveneceğim bi doktor yok. Sizde böyle durum yaşayan var mı ya da nasıl bi yol izlemeliyim? Bilgili anneler lütfen öneri verir misiniz ?
Unknown Oykusunannesi Doktorunuza sordunuz mu hiç ? Bir bilgim yok , bilgisi olan anneler vardır mutlaka. 👐🏻
Wolverine Oykusunannesi bildiğim kadariyla bebekler bir süre odaklanma problemi yaşayabiliyorlar ilk aylarda. Gözünün kayması da normal.
My_son Oykusunannesi guvenebilecegim bi doktor yok yanlis o zaman sonucta adamlar bu isi okumus bizden iyi bilirler mutlaka goturmelisin. Oglumda cok sukur yok ama ben kendimden ornek vereyim. Mutlaka goturmelisin doktora zaten yenidoğan goz muayenesi de yaptircaktin bi kac ay icinde. Gerekirse gozluk yada goz kapatma islemi uygularlar belki miyopluk da vardir bilemezsin ihmal edilecek bisey degil isallah bisey cikmaz
Kelebekkk34 Oykusunannesi 0-6 ay arası ara ara kaymalar olması normal karşılanıyor bebekler bu süre içinde göz kaslarına tam hakim olamıyorlar,şuan doktora gitseniz böyle diyicekler bi baktırın yinede ama gözlemleyin ne sıklıkla olduğunu 6.aydan sonra tekrar bakalım dicektir😊
Oykusunannesi My_son güvenebileceğim doktor derken yanlış anlaşılma olmasın şırnakta kalıyoruz özel hastane yok devlet hastanesindeki doktorlarda hiçbi ilgi yok teşhis koyamıyorlar 🥺 Mardin’e götüreyim en iyisi
My_son Oykusunannesi kesinlikle atlama aman diyeyim. Gormesinde fln sikinti varsa erken farkedersen tedavisi de kolay olur. Bende kayma varsi ameliyat oldum 5 aylikken farketmisler o zandan beri gozluk kullaniyorum goz kapatma islemleri fln isallah yaniliyoruzdur bebisinde hic bişey yokturdur.