Pinarbek Mom078 canım benim bebiş 6ay 23gunluk gece 100defa uyanıo karnı tok altı kuru gaz problemi ztn hiç olmadı bende bugün rezene alcam fakat ne zaman ve ne kadar vermeliyim
Mom078 Pinarbek Gaz yok demeyelim bende öyle diyordum rezeneden sonra anladım 1 Tatlı kaşığı rezeneyi 1 sıcak su bardağına koy 7-8 dk demle yarım çay bardağında ver
Pinarbek Mom078 6aylik ya yarım çay bardağı çok olmasın bide tek seferde mi vereyim yoksa bütün uykularından önce mi
Mahinev Mom078 kızım 17 aylık 1 yaş üstü ölçüsü ne kadar vermek gerekir acaba gerçi içer mi hiç sanmıyorum ama bi denicem 2 gün gece emmeye kalkmasa alışacak ama meme vermeyince çok aağlıyo😵
bebekzeynep Ya Bende 6 aylık kızıma bikac gündür rezene veriyordm uyusn diye ama miktar azmş bende niye işe yaramıyor diyrdum😃bikac çay kaşığı vermiştim sizinkinn yanında yok sayılır bide arttrp deneym 😃
Sakvarelo Mom078 ben de senin postunu okuyup o akşam içirmiştim. Ekstra +5 eklemişti uyanmasınaahahahshah. Hayır hayır siz de problem yok benim bebe normal değil 😂😂😂😂
Mahinev Mom078 olur mu öyle 😄 süre ne zaman geçer ki bi sabah emiyo bi akşam yatmadan birde gece işte 😄