Tuuba2020 Sevgili öğretmen ve memur anneler.. doğum iznim bittiğinde yari dönemi kapatmak için rapor almak istiyorum fakat ne için rapor alabilirim benim durumumda olan varmı?
Purelove Tuuba2020 ben dogumdan sonra ikinci dönemi raporla kapatmistim. Bes gun bes gun rapor aldim. Farkli farkli gerekcelerle rapor yazmıştı doktor bobrek agrisi, sistit, nezle vs.
Annebal Tuuba2020 bse sorcam o sekilde rapor almaniza idare bse demiomu… bemm budonem burnumdan geldide… yani idare yapmadgni birakmadi bana…hani su sebepten dolayi soruorm 5 gun 5 gun alimca yerinize ogretmen gelmioya 30 gun olmadgi icin oyuzden sknti yapmiolarmi
Ati22 Tuuba2020 heyet raporu alabilirsiniz ben geçen dönem almıştım. 30 ya da 45 günlük bı sorun çıkmaz önemli olan raporu alabilmek. Heyet raporu vermek istemiyor doktorlar çünkü.
Tuuba2020 Purelove hocam ben çalıştığın yerde değilim 5 gün 5 gün rapor yollamak ellerine hemen ulaşma konusunda slklntl olabilir. Kargo 4 gün sürüyorsa. Hocam bide 5 gün 5 gün ne kadar boyunca rapor aldiniz
Purelove Tuuba2020 toplam sekiz hafta rapor aldim. Ama hep ayni doktordan degil tabiki aile hekiminden dogum yaptığım doktordan bi de tanidik bi doktordan almistim
Dozge Sgkli anneler de doğumdan sonraki ay için alabiliyorlar mi mesela doğumdan sonra iki ay zaten alınıyor bir de snrasnda