Omerberat Alinduru yiyecek bir şey kalmadı ki zaten Et,süt ve süt ürünleri, paketli gıda,yumurta yemiyorum Doktor bir de gastereontoloji (doğru yazmamis olabilirim ☺️)görsün dedi Salı günü oraya da gidicez
Alinduru Omerberat belki de gluten hassasiyeti vardır ya da başka bir besine vardır u alerji çok farklı bir şey yani herkeste aynı şeye alerji olmayabiliyor burada bir anne çocuğunun mercimeğe alerjisi olduğunu söylemişti mesela 🙄 umarım önemli bir şey çıkmaz ama iyi yapmışsınız randevu almakla en doğrusu orada çıkar sanırım 🙏🏻
Omerberat Alinduru çok teşekkür ederim canım, inşallah Vala artık ben de herşeyden şüphe eder oldum 🌸
Alinduru Omerberat rica ederim canım doktorumuzun bize hep söylediği bişey var böyle böyle büyüyecek bizimki de zor büyüyor napalım sağlıklı olsun da💜 ☺️
Ozgeackgz-0 Zamazingo oğlum 10 aylık sayılır ve yaklaşık 5 aydın diyet yapıyorum zaten normalde de çok yemek yiyen bir insan değilim ama sütüm azalmadı çok şükür arada bir stresli olduğum dönemlerde azalıyor oğlumun kilosu gelişimide gayet iyi, geçmiş olsun 🌹