Kuzumveben Amazon.comdan alışveris yaptiniz mi güvenilir bir site mi memnun kaldiniz mi alisverisinizden?
Sarisey Kuzumveben surekli yapıyorum. Kargosu inanilmaz hizli. Oyle bir paketliyorlar k zor aciyorsunuz. Cok cok memnunum. Herseyi bulabilsem asla baska yerden alsiveris yapmam
Kuzumveben Kuzumveben Amazon.comda is bankasinin hareketli kitaplarinda %50 indirim var ihtiyaci olanlar bakabilir cok guzel kitaplar ve acayip uygun fiyatli suan🤩🤩🤩
Kuzumveben Sarisey cok sevindim ben hic alisveris yapmadim sorayim dedim hareketli kitaplar yuzde elli indirimde hemen alicam o zaman sagolun👏🏻
Kuzumveben Sarisey her urun yurtdisindan gelmiyor degil mi? Yani ben is bankasinin kitaplarini alicam onlar turkiyeden kargolanacam ek ucret vs alinmayacak degil mi canim
Kuzumveben Balbocegi tesekkurler hareketli kitaplarda yuzde elli indirim var hemen alisveris yapicam sagolun
Mysunshines17 Kuzumveben ben geçtiğimiz ay köpeğim için mama siparişi verdim indirimi vardı ups kargo ile geldi zamanında teslim edildi ama bilemem alacağınız ürüne göre değişir
Durumoms Kuzumveben daha dün yaptım 3 tAne hareketli kitap aldım yarı fiystına hemde Trendyol dan zamanımda 35 tl verdiğim kitabı orda 14 tl ye aldım
Kuzumveben Durumoms evet bende cok uygun fiyata gördüm güvenilir mi diye ondan sordum canim bende aliyorum simdi😀
asyasare Kuzumveben dunyaca bilinen guvenli bir site. mamasindan bezine kitabindan oyuncagina bir cok sey aldim kargosu hizli ve paketlemesi cok guzelz 👍
Sarisey Kuzumveben ben prime uyeligi sectim bana hersey ucretsiz kargo geliyor. Amazonun Türkiye de subesi var zaten yurtdisindan gelmiyor