ZeynepErva38 Kızlar kızım 1 yaşını 20 gün geçti ama daha ne diş var ne bisey normal mı sizce böyle olan var miydi aranizda
17062019 ZeynepErva38 benim oglum 14 aylikken ilk disini cikardi.suan 17 ayligiz.6 disi var.birden patlatti 6 taneyi.cok cok zorlandik ama geldi sonunda.korkma cikar Allahin izniyle
ZeynepEceninAnnesii ZeynepErva38 benim kızım da geç diş çıkaranlardan canım çıkar elbet merak etme ☺️ Bende çok dert ediyodum ama sonradan birden 4 diş çıkardı çok zor oldu ishal pişik vs ama çıkarıyorlar bi şekilde 🌸
ZeynepErva38 17062019 inşallah canm 1 yaşına kadar sıkıntı yapmadım ama hala olmayınca bi sorun mu var diye düşündüm sağol canm
17062019 ZeynepErva38 hic sknti yapma.bir sabah kalktiginda bakmissin baş vermiş dişi.bardaga çıt çıt degmis😄
ZeynepErva38 ZeynepEceninAnnesii bende ondan korkuyorum hepsini aynı anda çıkarırsa diye zaten iştahsız biraz daha zor olacak bize
ZeynepEceninAnnesii ZeynepErva38 aynen canım geç çıkaran bebeklerde gerçekten diş daha zor oluyo biz de hala çekiyoruz.