Bilgedefne Kızlar merhaba 43 günlük bebeğimin yanağında kırmıı lekeler oluşmaya başladı neden olmuş olabilir deneyimli anneler yazabilir mi
Deletedmom47 Bilgedefne Süt alerjisi egzama sandım bende bizdedir var aşırı hassas yüzümüz vücudumuz var .Bitkisel şampuan aldım yaramadı yara gibi yaptı şimdi başka şampuan arayışındayım .Aşırı kuru cildimiz birde olabiliyor hassaslıktanda yani .Alevero bitkisi vardı annemde kesti içi jel gibi ya sürdü günde 2 kere felan 2-3 günde geçirdi .Şimdi nemlendiricimiz o oldu direk kullanıyorum kızarıklık vs olmadığında 2 -3 günde bir nemlendiriyor cildini mis gibi yapıyor tavsiye ederim 🎈🥰🐣
Bilgedefne ozdengunes gece acile gittik fakat doktor süt alerjisine benzetemediniz söyledi kalın giydirme odayı havalandırın yünlü eşya giydirmeyen dedi
Yelizhtpoqlu Dodonay oğlum 5 aylık oldu dün yüzümüzde kırmızı benekler çıktı sivilce gibi hem meme hem mama şeklinde gidiyoruz alerji midir ? Dünden beri takip ediyorum doktorda bugün yokmuş yarın götürücem göstermeye
Bilgedefne Deletedmom47 bende süt alerjisi olur mu dedim gece acile gittik doktor normal bunalr dedi süt alerjisine benzemiyor dedi
Makbuss Bilgedefne gecms olsn cnm benm kizimda 9 gunlk dunde ben fatkettim cenesinde sivilce gibi vardi acaba ablalari optu ondanmi oldu dedim demek sizde de olms pzrtsi kontrolu var soracgm
Bilgedefne Makbuss bizim de Salı günü kontrolü var bizde doktorumuza danışacak yine bi size de çok geçmiş olsun cnm
Drosera Bilgedefne bizde de ayni durum var, biri sonuyor bir digeri cikiyor, doktorumuz biodermanin atoderm insentive kremini verdi, o bayagi bir iyi geldi.
Dorukcumunannesi Bilgedefne bizimde oldu,hamileyken bizdeki hormonun bebek dogduktan sonra onun uzerindeki etkisiymis o sivilceler doktormuz demisti,bioderma abc derm cold cream onerdi aldik hemencecik gecti puruzsuz cildi oldu bebegimin.