Fatmagzl_2133 32 günlük bebeğim bugün her emzirmeden sonra kustu az öncede emzirdim gazını çıkarmak için beline masaj yaparken yine kustu hasta mı yada fazla sütümü atıyor ilk bebeğim tecrübesizim başına gelenler bilgilendirin lütfen 🙏🏻
Neriman2020 Fatmagzl_2133 kusmasi normal canm fışkırır sekilde kusmuyor ise. Hem gazla beraber fazlaliklari atiyor annesi korkma
turunculuanne Fatmagzl_2133 fazla emdiğini çıkarıyor diye biliyorum. Eğer katı parçacıklı böyle peynir gibi bir kıvamdaysa sütten yararlanıyordur telaş etmeyin. Bizimki de çok kusuyor
Mina0607 Fatmagzl_2133 reflü olablir. Emzirdikten snra hemen ytırmayın yatırırkende varsa reflü yatağına yoksa kafa hafif yukarda yatırın süt ve süt ürünlerinide kesin kendinizden düzelecektir
afs9mart Fatmagzl_2133 cok bormal canım benşm 7 aylık akşam verdiğim mamayı oyun oynarken kusmus sonradan garketttim korkma
Fatmagzl_2133 turunculuanne peynir gibide çıkardığı oldu sütü olduğu gibi kustuğuda hasta olmasında sütü fazla gelse sevinirim açıkçası başta sütğm yetmiyordu çok sıkıntı çektim o konuda
Neriman2020 Fatmagzl_2133 benm kiz her emmeden sonra az cok çıkartırdı onemli olan olagan üstü bi şekilde farkli kusma olur ise telas edin
Neriman2020 Fatmagzl_2133 Rica ederim :) daha coook sey öğreneceksiniz gazi babaya birakin onlarda daha cabuk çıkarıyorlar benm kiz oyleydi
yavrumm Fatmagzl_2133 benim oğlum şu an 6 aylik ama halen kusuyor canım üzülme bende çok üzülürdüm ama sütünün yaradığı için ve fazlasını çıkartıyor merak etme
Organiktavuk Fatmagzl_2133 sütün tazyikli geliyorsa o sebep olabilir emzirirken sen arkana doğru hafif yata pozisyonda eğilerek emzirmeyi dene ön sütü sağabiliyorsan sağ sağamıyorsan blok emzirme (nette ayrıntılı anlatım var) yap emzirme bittikten sonra gazını çıkarsa bile 10-15dakka dik tutmaya devam et hemen yatırma canım reflüde olabilir