Cinaralininannesi MihraKus levet ayakta geçirip hiç bir belirtisi olmayıp pozitif arkadaşlarımda var, tez zamanda sağlığınıza kavuşun inşallah, rabbim acil şifalar versin herkese 🙏
Elf112 Swyhan bugun 6ıncı günüm oğlum 9 aylık tek sorun tat koku alamıyorum ne zmaan bitecek ya psikolojim bozuldu ya geçirenler tsr koku be zaman aldı acaba
BabyHazar Merila kaç gün sürdü acaba birde test yaptırdınız mı benim hala devam ediyor eşimde de çıktı önceden negatifti tekrar karantinadayız😒
BabyHazar Merila uzun sürmüş baya benim 10 günüm bitti şimdide eşimde çıktı insallah bir an önce kurtuluruz bu illetten 😒
LeylaOlcay MihraKus bende atlattım çok şükür oğlumda 14 aylık ilaç vermediler bana emzir dediler bana maske ve eldivenle yanaş bebeğe dedi aşırı sebze meyve yedim ben bide bol bol su ayran falan içtim
Kirazyilmaz MihraKus 3aylık kızım var eşim pozitif çıktı benim sonucumsa çıkmadı ama her ihtimale karşı hep elimi yıkayıp maskeyle yaklaştım dokundum eşimse yaklaşmadı çok şükür bir sorun olmadan atlattık
Tugbadndr Bende az önce ogrendim pozitif olduğumu 40 günlük bebeğim var nasıl yol izlemeliyim bilmiyorum