Patatesyanakannesii Kizlar samimi olduğum bir abla var eside esim ile arkadaş ev hediyesi olarak ucuz guzel ne alabilirim fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Emineyilmazz Patatesyanakannesii ucuz derken ne kadar mesela 70 liraya 6 lı kahve fincanı alabilirsin
Bsecill Patatesyanakannesii sunum için tabak falan alabilirsiniz aslında böyle değişik kaseler falan oluyor ya büyük boy süslü püslü yada düz tabaklar 1-2 tane alınabilir. Ben nişanlıykrn bana komşumun kızı almıştı paşabahçeden çok güzeller kullanmaya kıyamam çok pahalı olmayan güzel bişey alabilirsiniz
Alpisim0405 Patatesyanakannesii bir çok kişiye kek fanusu almisligim var ☺️ tavsiye ederim karaca da korkmaz da falan var güzel modeller çok pahalı değil üstelik 45 50 tL ye almistim.
Patatesyanakannesii Emineyilmazz 30 50 lira arasi ya açıkçası pek durumum yok 50 tl ye felan guzel bisiler kullanışlı almak istiyorum
Emineyilmazz Patatesyanakannesii anladım canım düşüneyim aklıma gelirse yazarım Şimdilik aklıma TV battaniyesi geldi çok tatlı Bi hediye bence
sherlock_mom Patatesyanakannesii sunumluk alırdım her kadının ihtiyacı olan şeyler 50 tane olsa 50 daha isterim 🤭
bitterdelisi24 afs9mart eskıden dua ederdık borcam hedıue gelmesın dıye :)) ablama tam 11 tane borcam geldi :)) sımdı borcamlarda 40 50 tl olmus alan yok borcamsız kaldık🤣
MinikCilek Patatesyanakannesii canım bende arkadasıma aldım tabi götürmek nasip olmadı daha. karacadan pike Aldım ince yapısı var hediyelik cok güzel attıgım herkeste begendi acıkcası. İster yatagının üstünüde örtebilir. 90 tl falandı.
sherlock_mom bitterdelisi24 mesajı yazdıktan sonra uyuttum dur bidaha bakıyim dedim tekrar uyandı forumdan çıktım artık 😂
linammmm Patatesyanakannesii 2 li kahve fincanıda olur benim arkadaşım bna almıştı sağolsun çok kullanırık uygun da