Melikefurkan Kızlar 6 aylık bebeğimin ateşi 38 e çıkıyor öksürük var isalde acaba dişten mi bilemiyorum esimde işde ne yapmam gerek ateş düşürücü verdim ateslendikce ıslak bez koyuyorum alnına.
Balcocuk2 Melikefurkan beklemeyin grip başlangıcı olabilir acile gitmenizi tavsiye ederim eşinizi arayıp söyleyin beklemeyin
nurayuzun Melikefurkan hiç bekleme acile git bnm kıızmda domuz gribi başlangıco oldu düzeldi Allaha şükür ortalık hastalık kaynarken beklemeyin
Seda_Kptn Balcocuk2 ateş soğuk algınlığı grip için de kullanılıyor ben oğlumu aşıya götürmeden çnce içiriyorum ve aşıdan sonra ateşi olmuyor
Melikefurkan [bilinmeyen] Parol yazdı doktor birde ishalden dolayı enterogermina yazmış o nasıl bilmiyorum
pasaninannesi Melikefurkan çok büyük salgın var allah yardımcıları olsun yavrularımızın 😔 biz doktora doğru düzgün dışarıya bile çıkarmıyoruz nerden kaptı bilmiyoruz dedik doktorda havada uçuşuyor hastalık dedi solunum yoluyla bir şekilde kapmıştır dedi.
Melikefurkan pasaninannesi Aynen valla bizde bir yere çıkmıyoruz çok misafirde kabul etmiyorum havalardan dolayı kapıyor iade bir sekilde