Gulsinemmsmsek Arkadaşlar 15 gün sonra doğum yapalı 1 sene olucak ama benim adetim hala düzelmedi 1 ay oluyorsam 3 ay olmuyorum sonra oluyorum 2 ay yine almıyorum içimde hep bii korku oluyor emzirmiyorum da acaba bu doktora gitmem gerekir mi
Gizossoylu Gulsinemmsmsek aynısı bendede var ya acaba hamile miyim diyorum 10 tane test aldım hepsi negatif bende anlamadım niye öle oluyor
Ereninannesi55 Gulsinemmsmsek ben 8 ay hiç olmadım sonrasında da her ay mutlaka 4 gün 5 gün gecikmeli oldum 16 aylık olduk 4 gün adam akıllı oldum şimdi azaldı ..hala düzenim yok yani
Tazeanne0134 Gulsinemmsmsek bildiğim kadarı ile en fazla 1.5 yıl düzensizlik olurmuş ama sen yinede 1 yıl olunca git bi sor ne olur ne olmaz korkma bişe olmaz bende öyleyim 9 ay 22 günlük oğlum var
Gulsinemmsmsek Gizossoylu sürekli stres yapıyorum artık eşimde sinirlenmeye başladı biz tedbirimizi alıyoruz yapacak bişey yok diye ama hiç olmasam anlarım 1 ay oluyorum sonra 2 ay bisey yok o testi alıp yapana kadar içim rahat etmiyor
Gulsinemmsmsek Ereninannesi55 4 5 gün gecikmeli olsa şükrederim bazen 3 ay olmadığım oluyorum emziren annelere normal diyorlar ama emzirmiyorum da
Ereninannesi55 Gulsinemmsmsek 2 yılı bulur brlki canım herkesin vücudu aynı olmaz canını sıkma bence ben çevreden çok duydum bu tarz şeyler normal diyorlar hep ama hamileyim diye stres ydoar insan Ona da dayanılmaz gerçekten