InancDemir20 Oglum 3,5 aylık kaşlarının ortası belirginleşmeye başladı bu cocuk kime çekti bilmiyoruz tek kaş olcak gibi🤣 dökülürmü acaba merak ettim 🤗
Denizanne InancDemir20 benim kızımda öyleydi 16 aylık oldu hala öyle. Babasının bıyıkları bile doğru düzgün çıkmaz çok kılsızdır. Bende normal bi insan kadar ama neden oldu bilemdm 😂
Denizanne InancDemir20 hiç problem değil artık teknoloji çağındayız lazer epilasyona giderler ahahah ya da belki kendileri severler bunu bilemiyorum moda sürekli değişiyor. Koltuk altı kılı bırakma modası geldi aklıma bi anda hahahahahsb
GlshNgyhn Benim oğluşum da 3 aylık martı kaş anasına çekmiş😄büyüyünce aldırır müthiş yakışıklı olur ama okul zamanı zorbalık yaşar mı endişe ediyorum.
Sulebaydir GlshNgyhn kaşları dökülme oldumu bizimki de belli olmaya başladı anne babada kaşları birleşik degil
InancDemir20 Sulebaydir evet dökülme oldu ama yine kaş ortasında var hiç yok değil ama dikkat çekmiyor kaşları seyrek oğlumun kumral birde göze batmıyor 🥰
GlshNgyhn Sulebaydir 11 aylık olucaz dökülme olmadı çünkü bana çekmiş martı kaş değil de aslında tek kaş bizimki 😊ben çok alıştım çok sevimli duruyor