Burcu_Yzc Merhaba kızlar 6 ay içinde oglum filede banyo yapıyordu dün filesi koptu artık büyüdüğü için bu akşam filesiz küvete oturttum öyle bir agladı ki sanki eti kopuyor napcam nasıl alıştırıcam siz nasıl yaptınız 🙄🙄
1006acy Burcu_Yzc e bebekte bebekleri banyo yaptırmak için aparat var oturarak veya yaslanarak durabilir. Banyoya girerken şarkılar söyleyin biraz suyla oynayın yavas yavaş alışır
Minikuzu Burcu_Yzc doğduğu günden beri küvetine bi havlu koyar öyle yıkarım filede hiç yıkıyamadım her an düşecek gibiydi
simsekmevlude Burcu_Yzc ben fileyi direk kuvetin içine koyuyorum kuvetın tıpasınıda acıyorum su bırıkmesın dıye 😌
Burcu_Yzc Minikuzu Minikuzu evett bebekken memlekete gitmiştim oglum küçüktü daha orda legen de yıkamıştım cok fena aglıyor su ve yakamı bırakmıyor Du sıkıca tutuyor du🙄🙄 Şimdi de böyle ama kucagımda alıştırıcam yıkamaya
Fkbk Ben artık banyoda kucağımda yıkıyorum eşimle beraber daha rahat oluyor. Deneyin isterseniz hem kucağınızda oldugu için korkmaz.
Deletedmom5284 Kucağınızda yıkayın canım ben eşim duştan çıkmaya yakın bebeği kucağına veriyorum onuda yıkayıp çıkıyor 5 dk hemen oyun oynatır gibi, o yoksa tabi filede
Gizemmatalay Ben 4 ayda bi kere bile küvet doldurmadım 🤣 duşa giriyorum onu da kucağıma alıyorum sıkıca tutuyorum babası da yıkıyor gayet güzelce
Gaaak Arıtıcıdan tencerelere su koyup güzelce kaynatıp öyle yıkıyorum ben bebeğimi. Sizler normal çeşmeden akanla mı yıkıyorsunuz🤔 hatta oğlum doğduğunda arıtıcı yoktu evde her gün bi damacana su kaynatmaya başlayınca eşim artıcı taktırdı😬😬